O fetiţă, singură pe stradă, îmbrăcată frumos, apoi costumată în cerşetoare. Cum reacţionează trecătorii - VIDEO

O micuţă actriţă, în vârstă de 6 ani, a fost îmbrăcată cu haine de firmă şi lăsată pe stradă. Apoi, ea a purtat haine ponosite. Cum au reacţionat oamenii când au văzut-o?

Potrivit unui raport recent publicat de UNICEF, cei mai săraci copii sunt de două ori mai expuşi riscului de a muri înainte de a împlini cinci ani şi de a fi malnutriţi decât cei din familii înstărite.

Într-un clip video care demonstrează aceste informaţii, o fetiţă, Anano, a fost îmbrăcată cu haine frumoase şi lăsată singură pe stradă pentru a urmări reacţia trecătorilor. Ea a stat cu mâinile în buzunare, fără să spună ceva, iar oamenii au început să o vadă şi să vină spre ea.

Aceştia au întrebat-o cum o cheamă şi ce vârstă are, scrie Daily Mail. "Locuieşti în apropiere? Câţi ani ai?", au chestionat-o necunoscuţii. Un trecător şi-a scos telefonul şi pregătindu-se să sune la Poliţie.

Experimentul social a continuat cu o altă ipostază, însă una tristă. Fetiţa a fost îmbrăcată cu haine ponosite, murdare, şi lăsată din nou singură. Deşi a stat în aceeaşi zonă, ţinuta ei a afectat total reacţia trecătorilor, scrie cotidianul britanic. Anano parcă devenise invizibilă - nimeni nu o băga în seamă, oamenii crezând probabil că este fiica unor cerşetori, obişnuită să trăiască pe stradă.

fetita

Testul a continuat într-un restaurant, după aceeaşi metodă.

Când Anano a intrat îmbrăcată frumos, într-o rochie roz cu imprimeuri florale, clienţii au lăsat-o încântaţi să stea cu ei la masă. O femeie îngrijorată de soarta micuţei a sărutat-o pe obraji, iar un bărbat i-a dat bani.

Lucrurile s-au schimbat iarăşi când fetiţa a purtat haine vechi. O femeie pare că vrea să o îmbrăţişeze, dar de fapt urmărea doar să-şi tragă geanta mai aproape. Un bărbat o împinge de la masa lui, iar când micuţa vine la o masă unde era un scaun liber între doi clienţi, o femeie îşi pune repede geanta pe locul liber, pentru ca "intrusul" să nu se poată aşeza lângă ea.
La un moment dat, un bărbat cere ca fetiţa să fie dată afară din restaurant: "Puteţi să o luaţi de aici, vă rog?", se adresează el unui chelner, iar Anano fuge plângând.

Fetiţa a trăit atât de intens situaţia, încât a cerut ca experimentul să înceteze, pentru că nu se mai simţea în stare să continue. "Pentru că aveam faţa prăfuită şi hainele murdare, au cerut să fiu dată afară. M-a întristat, toţi îmi ziceau să plec", a povestit ea.

La sfârşitul clipului, oamenii sunt rugaţi să-şi imagineze că asta trăiesc milioane de copii în fiecare zi.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 1 Iul 2016, 23:58
    Reactii perfect normale

    Doar normalitate. Nimic de comentat. Reactii perfect normale ale oamenilor din jur!!! Cersetorii trebuie sa dispara!!!

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod