scrisoare copil

O fetiţă a scăpat de părinţii care o băteau. Scrisoarea ei către cei care au salvat-o e impresionantă

Angajaţii serviciilor sociale primesc rareori aprecierea pe care o merită, dar o fetiţă s-a simţit datoarea să le transmită mulţumirile ei pentru că au ajutat-o. Scrisoarea sa a devenit virală pe internet.

Marie, o fetiţă în vârstă de opt ani din Atlanta, SUA, a fost văzută prima oară de un angajat al Protecţiei Copilului când avea opt luni şi cântărea doar şase kilograme. Avea 14 fracturi şi afecţiuni ale măduvei spinării. În cele din urmă, ea a paralizat.

Rănile erau severe, astfel că lucrătorii sociali au sesizat Poliţia, iar mama fetiţei şi concubinul ei au fost arestaţi. Copilul a fost dat în grija unei angajate de la Protecţia Copilului, Michelle Surprenant, care ulterior a adoptat-o, relatează site-ul upworthy.com.

"Viitorul ei arată strălucitor şi ştim bine că nimic din acest succes nu ar fi fost posibil fără munca fantastică a angajaţilor sociali, a inspectorilor sociali şi a echipei medicale din Atlanta.

Vă mulţumesc pentru că aţi fost piatra de temelie de care această fetiţă avea nevoie", a scris mama adoptivă a fetei.

Marie duce acum o viaţă normală, susţinută de dragostea mamei sale adoptive. Merge la Disney World, la înot şi la cursuri de artă şi se bucură de o copilărie fericită. Ea a dorit să împărtăşească întregii lumi cât de importantă este munca angajaţilor din serviciile sociale într-o scrisoare emoţionantă.

Iată ce le-a scris această fetiţă de opt ani celor care au ajutat-o să aibă o viaţă mai bună:

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod