Moştenitorul. Rugăciune la Colectiv: Prinţul Nicolae n-a renunţat la România!

Alungat în vară de casa regală, acesta s-a întors şi, departe de ochii curioşi ai opiniei publice, a îngenunchiat şi s-a rugat pentru cei ucişi în incendiu
O serie de scanduluri au zguduit Casa Regală a României în anul 2015, iar tensiunile par a nu se opri. Regele Mihai are 94 de ani, nu mai apare în public, iar zvonurile că este foarte bolnav s-au intensificat. Totul a pornit de la retragerea, în vara anului 2015, a calităţii de succesor la tron a prinţului, acordată în 2010.
Decizia a aparţinut Regelui Mihai, dar a produs o mare emoţie în rândul unei părţi a opiniei publice care se ataşase de tânărul reprezentant al monarhiei române.
Motivul a fost ”o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cîrjan”. S-a comentat că femeia a rămas însărcinată, iar această poveste de dragoste a stârnit furia familiei regale.
Radu Duda şi Principesa Margareta, succesoarea directă la tron, au fost consideraţi de multe persoane din preajma casei regale că principalii vinovaţi pentru îndepărtarea lui Nicolae.
Acest fapt, ar putea fi adevărat, Principesa Margareta, nedorind o competiţie charismatică şi populară cum e cea reprezentată de prinţ.
Aşa că profitând de relaţia amoroasă nepotrivită, Nicolae a fost îndepărtat de la curte.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 27 Ian 2016, 09:53
    Faci bani acasă la tine!

    Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: nusibv49@gmail.com

    0
    1

  • viorel pe 27 Ian 2016, 04:18
    printul nicolae

    Si eu sper sa regaseasca drumul spre casa, ca doar nu ii vom spune unui ,,saltimbanc'' maiestate....

    3
    3

  • sanda pe 27 Ian 2016, 00:24
    Bravo

    Bravo, nu te lasa ! Acum ne-a devent super slmpatlc. Romanll au stat, uneorl, cu capul plecat, dar Domnltorll sl Regll nostrl, n-au stat cu capul plecat.

    5
    2

  • rocco pe 27 Ian 2016, 00:12
    oscar pentru regie

    este evident ca articolul este comandat. Departe de ochii publicului dar cu presa dupa el nu? Pai poza asta cum s-a facut. Hai valea cu manipularea

    4
    2

  • adrian88000 pe 27 Ian 2016, 00:11
    Foarte frumos.

    Gestul Printului este de admirat. Din pacate pentru Romania ceea ce l-a nenorocit pe Carol al II-lea , s-a transmis si la nepoata. Super-mega libidoul. Asa s-a strecurat un securist impostor in patul Margaretei si a distrus speranta de monarhie pentru Romania.

    4
    1

  • Taraxacus pe 27 Ian 2016, 00:04
    Ipocrizie

    Sa profiti de nenorocirea unor oameni ca sa-ti faci propaganda este gretzos de-a dreptul. Prostia o accept, nu ai ce face dar ipocrizia trebuie taxata. rege al cui, al Romaniei? pai Romania nu este regat, pricipe, al cui? al unui regat inexistent.... Isi doreste si el o felie din Romania ca doar e de furat si care-i mai iute ia o halca mai buna... Majestate fara regat, de ziua unirii unde ai fost? dar de 1 decembrie, principesa, unde erai, dar tu printze duda? nicolae? dar paul al romaniei? lia de romania? aaaa, astea-a sarbatori pt boi, distractie pt plebe noi tre sa vedem cum facem sa mai jefuim romania pt ca au destui tradatori la conducere si acum e momentul, cam asa gandesc cei care se cred casa regala de Romania... Printze du-te unde a intzarcat mutu iapa si lasa-ne asa cum ne-a abandonat si bunicul tau, sa ne plangem mortii si sa ne judecam viii pta ca la toti le vine randul chiar daca se cred nemuritori.

    5
    10

  • cristina pe 26 Ian 2016, 10:18
    Printul Nicolae

    Un gest simplu si frumos, Mult respect Printului Nicolae !

    5
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod