Morţii anului 2015. Ce personalităţi din România au trecut în nefiinţă

9. George Motoi, 79 de ani, (n. 22 ianuarie 1936 - d. 4 martie 2015).

A fost un important actor. A jucat în zeci de filme, a fost căsătorit cu frumoasa actriţă Cezara Dafinescu. În perioada dictaturii Ceauşescu şi-a pus talentul în slujba propagandei oficiale. După 1990 rămâne un important actor al Teatrului Naţional din Bucureşti.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • traian pe 31 Dec 2015, 05:45
    peronalitati decedate in 2015

    AU TRECUT LA CELE VESNICE,IN ETERNITATE,SUFLETELE LOR S-AU RIDICAT LA CERURI,sau alte cateva zeci de formulari.nicidecum -in nefiinta-poate acolo vor trece cei care scriu dupa ureche,copiind,doar e mai usor sa scrii un cuvant care -nu are de a face cu neamul tau -si asta---de mii de ani!

    1
    1

  • MARGARETA POTCOVUTA pe 31 Dec 2015, 00:16
    Vorbeste lumea....

    Daca prezentatoare se numeste si ...Blokina, e vai de PRO TV...Nu am nimic personal cu ea...Am urmarit emisiunea din curiozitate si nu m-am inselat. Blokina chiar nu are ce cauta in aceasta emisiune..chiar are pareri despre moralitate, da sfaturi....Despre ce vorbim ?....Sunt atatea actrite tinere, frumoase, destepte, iar producatorii vor ASTFEL de persoane !...Desigur spuneti ca pot schimba canalul...eu asta fac..dar generatia tanara o ia drept exemplu de reusita in viata. Ganditi putin pentru mai tarziu...Sper sa nu stergeti mesajul ...sa fie vazut si de acei producatori pe care se da vina...

    3
    0

  • mona pe 30 Dec 2015, 08:52
    Personalităţi dispărute

    Dacă aţi pus-o pe Mărioara Zăvoran în rînd cu aceste personalităţi, înseamnă că mass -media chiar are o problemă.... Şi mi-aş dori să publicaţi comentariul meu.

    13
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod