Dan Condrea, Hexi Pharma

Moartea misterioasă a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. 10 întrebări la care ar trebui să răspundă autorităţile

Masina Dan Condrea
Ce a mai rămas din automobilul lui Dan Condrea după accident

În maşină se afla Dan Condrea sau o altă persoană?

Iată mai jos 10 întrebări la care autorităţile ar trebui să răspundă pentru a face lumină în acest caz dubios:
1. De ce nu a fost arestat preventiv Dan Condrea? Scandalul dezinfectanţilor s-a declanşat în data de 24 de aprilie, iar timp de o lună procurorii s-au mişcat parcă cu încetinitorul? Faptul că spun că nu au avut motiv nu ţine, pericolul social putea fi invocat în faţa judecătorului chiar şi pentru protejarea unei persoane ca martor cheie într-un caz de atentat la sănătatea publică.
2. De ce Dan Condrea s-a urcat la volanul unui Opel Astra şi nu a folosit maşina pe care o conducea în mod obişnuit, Porsche Cayenne SUV, una mult mai rezistentă?
3. Dacă autorităţile merg pe varinta sinuciderii, ar trebui să explice de ce nu există un bilet de adio sau acţiuni premergătoare care să dovedească faptul că şi-ar fi pregătit moartea?
4. În maşină se afla Condrea cu adevărat? Analizele ADN ar trebui confirmate de o sursă independentă din străinătate. În plus, autorităţile ar trebui să publice un raport de administrare şi manipulare a probelor în acest caz atât privind identificarea cadavrului, cât şi cercetarea autoturismului şi necropsia. Raportul ar trebui să conţină numele şi profesia tuturor persoanelor implicate în cercetarea acestui caz.
5. În ce mod a decurs supravegherea lui Dan Condrea în ultima sa lună de viaţă? Dacă nu a existat nicio supraveghere cine a decis că nu e nevoie şi care e motivaţia?

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 24 Mai 2016, 10:42
    EXISTA 2

    Exista 2 variante mari si late: 1. i s-a dat la cap ca sa nu vorbeasca 2. a fost totul o inscenare, iar tipul e bine-mersi pe undeva pe afara De restul, aceeasi circoteca romanistaneza, daca mai era nevoie de ea la ce babuini am ajuns....

    5
    0

  • Gina pe 24 Mai 2016, 10:02
    Alba-neagra

    Hotărâţi-vă o dată câţi ani avea. La TV pe toate posturile se spune că era dee 39 de ani. Acum, a ajuns la 41. În ritmul ăsta, aşa cum decurg lucrurile se va spune că de bătrâneţe i-au tremurat mâinile pe volan şi as ajuns în pom. Cu presa românească TOTUL e posibil

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod