Dan Condrea, Hexi Pharma

Moartea misterioasă a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. 10 întrebări la care ar trebui să răspundă autorităţile

Dan Condrea s-a sinucis sau a fost omorât? Scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale a căpătat proporţiile unui dezastru naţional. De ce nu a fost arestat patronul Hexi Pharma?

Moartea lui Dan Condrea, 41 de ani, patronul detestatei companii Hexi Pharma, rămâne acoperită de mister. Sunt mai multe întrebări la care, până în acest moment, nu există răspunsuri.
Acest caz este unul cu un impact major asupra opiniei publice. Dan Condrea era cercetat pentru diluarea dezinfectanţilor pe care-i vindea în sistemul sanitar. 300 de spitale aveau contracte cu Hexi Pharma. Rata mortalităţii în urma infecţiilor nosocomiale în România este cea mai mare din Europa, deşi raportările acestor incidente sunt sub un procent.
32 dintre tinerii internaţi în spitalele din Bucureşti în urma incendiului din Club Colectiv au murit în urma infecţiilor provocate de bacterii.
Stabilirea adevărului în acest caz va fi de durată. Autorităţile vor veni cu varianta oficială, dar teoriile conspiraţioniste vor fi de neoprit. Vor exista şi câţiva jurnalişti care vor încerca să descopere adevărul pe cont propriu. Încet, încet, opinia publică va afla ce a determinat moartea lui Dan Condrea, în general va fi prea târziu şi mulţi vor contesta concluziile oficiale pentru că încrederea în multe instituţii ale statului a fost zdruncinată serios.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 24 Mai 2016, 10:42
    EXISTA 2

    Exista 2 variante mari si late: 1. i s-a dat la cap ca sa nu vorbeasca 2. a fost totul o inscenare, iar tipul e bine-mersi pe undeva pe afara De restul, aceeasi circoteca romanistaneza, daca mai era nevoie de ea la ce babuini am ajuns....

    5
    0

  • Gina pe 24 Mai 2016, 10:02
    Alba-neagra

    Hotărâţi-vă o dată câţi ani avea. La TV pe toate posturile se spune că era dee 39 de ani. Acum, a ajuns la 41. În ritmul ăsta, aşa cum decurg lucrurile se va spune că de bătrâneţe i-au tremurat mâinile pe volan şi as ajuns în pom. Cu presa românească TOTUL e posibil

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod