Mireasa îndoliată: Povestea unei fotografii răvășitoare

În ziua în care ar fi trebuit să se căsătorească, Jessiaca și-a jelit logodnicul îmbrăcată în rochia de mireasă. Acest montaj emoționant sugerează că ea nu e singură


"A rămas frumoasă și puternică și arăta invincibilă. A mers cu tot Universul pe umerii ei, ca și cum ar avea aripi", a scris autorul fotografiilor.

Murphy a fost comemorat de Asociația națională a pompierilor căzuți la datorie din Statele Unite. "Avea o inimă mare și o personalitate captivantă care strălucea oriunde intra.

Îi făcea pe toți să râdă și își făcea pe loc prieteni. Nu cunoștea niciun străin", se arată într-un mesaj transmis de această organizație.

Tânărul a fost înmormântat într-un cimitir al pompierilor din Emmitsburg, Maryland. În loc să se bucure de o nuntă frumoasă, familia acestuia și cea a tinerei cu care urma să se căsătorească au mers pe 7 octombrie la mormântul lui, în memoria acestuia. "Ce weekend emoționant și minunat! Această fundație nu doar că l-a omagiat pe Kendall al meu, dar ne-a și primit într-o mare familie.
N-a fost ceea ce ne doream, dar măcar știm că nu vom fi niciodată singuri, așa știm că am devenit o familie și mai mare. Vei fi mereu în inimile noastre"
, a scris Jessica pe pagina ei de Facebook, mulțumind asociației pompierilor pentru sprijinul acordat.

Rudele și prietenii celor doi au fost alături de ea și au încurajat-o.

Kendall Murphy lucra în departamentul pompierilor voluntari din iunie 2016, urmând exemplele tatălui și bunicului său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod