Mireasa îndoliată: Povestea unei fotografii răvășitoare

Imaginea copleșitoare în care o mireasă plânge la mormântul celui care ar fi trebuit să-i fie soț, chiar în ziua nunții, a emoționat o lume întreagă. Logodnicul ei a fost ucis de un coleg care a urcat beat la volan.

În ziua în care ar fi trebuit să spună "Da", o mireasă cu inima zdrobită de durere a mers la mormântul iubitului ei, urmând visul care le-a fost spulberat. În ziua nunții, Jessica Padgett l-a jelit pe cel care ar fi trebuit să-i devină soț.

Kendall James Murphy era pompier în Montgomery, statul american Indiana, și a fost ucis în noiembrie anul trecut de un coleg, Colby Blake, care a urcat băut la volan și a intrat cu mașina în coliziune cu trei vehicule.

Murphy, Blake și un coleg au răspuns la un apel de urgență care anunța un accident auto în urma căruia un șofer rămăsese încarcerat în fiarele contorsionate ale mașinii.

În timp ce gonea spre locul evenimentului, Blake a intrat cu mașina de intervenție în spatele unui camion și apoi a ricoșat în altă mașină. Murphy ajunsese la locul accidentului cu mașina personală și tocmai parcase. Apucase să coboare și deschisese ușa din stânga spate ca să-și ia costumul de protecție când a fost lovit de camionul condus de Blake. Pompierul în vârstă de 27 de ani a murit pe loc.

Autorul accidentului nu a fost rănit, dar etilotestul a dovedit că el avea o alcoolemie cu mult peste limita prevăzută de lege.
Blake a fost arestat și pus sub acuzare pentru omor din culpă, însă data procesului nu a fost încă stabilită.

În memoria logodnicului ei, Jessica a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ghetele, costumul de pompier și piatra funerară a acerstuia. Imaginile au fost făcute de Loving Life Photography, iar postarea sa a devenit virală, fiind redistribuită de peste 21.000 de ori, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod