Mircea Albulescu, internat de urgenţă în spital

Actorul a fost internat, în noaptea de luni spre marţi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, după ce iniţial s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, el acuzând dureri în zona pieptului.
Directorul Serviciului de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, Mihai Grecu, a declarat pentru Mediafax că în noaptea de luni spre marţi s-a prezentat la Urgenţe actorul Mircea Albulescu.

”Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgenţe, la Spitalul Judeţean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri în zona pieptului şi cu acordul dânsului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a spus Mihai Grecu.

Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgenţă, iar medicii au început să îi facă o serie de investigaţii.

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă.
Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod