Miracolul care i-a uimit pe medici: Un băiat s-a trezit din comă înainte de a fi deconectat de la aparate

Un băiat în vârstă de 13 ani din statul american Alabama s-a trezit din comă după ce părinţii lui îşi dăduseră acordul pentru deconectarea sa de la aparate.

Trenton McKinley, din comitatul Mobile, Alabama, a stat două luni în comă după ce a suferit un accident auto oribil, în timp ce călătorea cu prietenii săi. Puştiul a fost aruncat din maşină şi a suferit şapte fracturi craniene când autoturismul s-a rostogolit şi a căzut peste el.

Jennifer Reindl, mama lui Trenton, a povestit pentru Fox 10 că a fost îngrozită când l-a văzut întins pe patul de salvare din care i se vedeau doar picioarele, iar medicii i-au spus că fiul ei a fost decedat timp de 15 minute. "Dacă îşi va reveni, nu va mai fi normal niciodată. Mi-au zis că lipsa de oxigen i-a afectat atât de mult creierul, încât va fi o legumă dacă va mai trăi", a spus femeia.

Trenton a stat conectat mai multe zile la aparate, aproape fără să respire, apoi medicii le-au spus părinţilor că trebuie să decidă dacă sunt de acord să-i doneze organele pentru a fi transplantate altor cinci copiii care aveau nevoie de acestea pentru a supravieţui.

După o lungă şi dificilă consultare, mama şi tatăl lui Trenton au acceptat situaţia şi au decis să fie de acord, relatează Fox News. Apoi s-a produs miracolul: după ce au semnat documentele necesare pentru donarea organelor, Trenton McKinley a dat semne de recuperare a cunoştinţei, cu o zi înainte ca doctorii să-l deconecteze de la aparate.

Mama lui a scris pe Facebook că la sfârşitul lunii martie el reuşea să vorbească normal şi a făcut un apel pentru donaţii.

Medicii au spus că trezirea din comă a băiatului şi faptul că acesta a dat semne de recuperare după traumatismele foarte grave suferite reprezintă "un miracol". Băiatul este convins că a ajuns în Rai când s-a aflat în comă: "Am fost pe un câmp şi mergeam înainte. Nu există altă explicaţie decât Dumnezeu. Alta nu-i. Chiar şi medicii au zis", a spus el.

Trenton suferă zilnic de convulsii, a slăbit 23 de kilograme de la accident şi a suportat trei operaţii pe creier, medicii fiind nevoiţi să-i scoată temporar jumătate din craniu, însă el este acum în afara oricărui pericol.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod