Mihaela Rădulescu este în doliu: Tatăl ei a murit

Florin Ţiganu s-a stins din viaţă duminică, după ce a pierdut lupta grea cu o boală incurabilă. El suferise deja două infarcturi.

Vedeta s-a întors recent dintr-o vacanţă cu rulota prin Spania şi sudul Franţei, iar acum se pregăteşte de înmormântare. Ceremonia funerară va avea loc marţi, la Snagov.

Deşi în ultimii ani ea a trăit mai mult la Monaco decât în România, de mai mulţi ani, distanţa nu a afectat deloc nu relaţia dintre tată şi fiică sau cea de bunic-nepot: "Mă văd foarte des cu Mihaela şi cu Ayan. Vin ei în România, dar şi eu merg destul de des la ei", mărturisea Florin Ţiganu, la un eveniment desfăşurat în Bucureşti.

Mihaela spunea despre tatăl ei că a fost un părinte sever, dar îl iubea foarte mult pentru acest lucru: "Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau", îşi amintea ea într-un interviu pentru Formula AS.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod