Mici semne încurajatoare pentru starea lui Schumacher

Familia germanului a transmis, miercuri, printr-un comunicat, că au fost înregistrate mici semne încurajatoare privind starea sănătăţii fostului pilot, aflat în comă din 29 decembrie la un spital din Grenoble, în uma unui accident suferit la schi.
"Suntem şi rămânem încrezători că Michael va ieşi din comă şi se va trezi. Uneori apar mici semnne încurajatoare. Dar în acelaşi timp ştim că trebuie să fim răbdători. A fost clar de la început că această luptă va fi lungă şi dificilă şi o ducem împreună cu echipa medicală, în care avem încredere. Durata nu are nicio importanţă pentru noi. Facem eforturi să-i transmitem lui Michael toată energia pe care o avem. Credem cu tărie că aceasta îl va ajuta pe Michael şi că el va câştiga această luptă", se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm.

Ea a insistat din nou cu privire la caracterul "intim" al luptei lui Schumacher şi la dorinţa familiei lui de a-i fi protejată viaţa privată, relatează agenţia Mediafax.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel.
Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod