Holly Butcher

Mesajul emoţionant al unei tinere care a pierdut lupta cu cancerul: „Fiecare zi e un dar, nu un drept“

Cuvintele pe care o tânără bolnavă de cancer osos le-a postat pe Facebook cu puţin timp înainte de a muri au stârnit un val de emoţie. Oameni din toate colţurile lumii i-au apreciat mesajul şi au deplâns dispariţia ei.

La începutul acestei luni, Holly Butcher, o tânără în vârstă de 27 de ani din Grafton, o localitate din New South Wales, Australia, a încetat din viaţă. A suferit de Sarcomul Ewing, o formă rară de cancer osos şi cu puternic potenţial metastatic. Cu o zi înainte de a muri, ea a postat pe Facebook un mesaj emoţionant despre modul în care viaţa i s-a schimbat în urma diagnosticului primit şi despre ceea ce a învăţat de atunci.

"E ciudat să descoperi şi să-ţi accepţi mortalitatea la 26 de ani. E unul dintre lucrurile pe care le ignori.

Zilele trec şi te aştepţi doar să continue să vină; până când neprevăzutul se întâmplă. Întotdeauna mi-am imaginat că voi îmbătrâni, că voi avea riduri şi părul alb - provocat mai mult de familia frumoasă şi de copiii mulţi. Vreau atât de mult asta şi doare. Asta-i treaba cu viaţa: este fragilă, preţioasă şi neprevăzută, iar fiecare zi e un dar, nu un drept dat", a scris ea.

În mesajul său, Butcher a prezentat cele mai importante lucruri pe care le-a învăţat în cei 27 de ani pe care i-a trăit până în faza finală a maladiei sale.
Cuvintele ei au căpătat o semnificaţie şi mai puternică după moartea sa pe care o deplâng foarte mulţi dintre cei care au comentat pe pagina ei de Facebook.

"Îmi doresc doar ca oamenii să nu-şi mai facă griji despre lucrurile mărunte, neînsemnate care îi stresează în viaţă şi să încerce să-şi amintească faptul că toţi avem aceeaşi soartă la urma urmei, aşa că faceţi tot ce puteţi pentru ca timpul vostru să conteze şi să fie măreţ, lipsit de prostii"
, este îndemnul pe care l-a adresat înainte de a muri. "Momentele astea în care vă consumaţi pentru lucruri ridicole (ceea ce am observat atât de mult în ultimele luni), gândiţi-vă la cineva care chiar are o problemă.
Fiţi recunoscători pentru problema voastră minoră şi treceţi peste asta. E ok să afli că e ceva care te enervează, dar încearcă să nu-ţi pese şi să le afecteze negativ zilele altora"
, a continuat tânăra.

Holly a scris şi despre cei care sunt nemulţumiţi de felul în care arată. Din nou, ea a subliniat că aceasta este o perspectivă greşită: "Aud mulţi oameni care se plâng că muncesc mult sau că fac efort. Fiţi recunoscători că sunteţi în putere să faceţi aşa ceva. Munca şi exerciţiile pot părea nişte lucruri triviale... până când corpul nu-ţi mai permite niciunul din ele.
Am încercat să duc o viaţă sănătoasă, probabil asta a fost cea mai mare pasiune a mea. Bucură-te de sănătatea ta şi de faptul că ai un corp care funcţionează - chiar dacă nu ai greutatea ideală. Priveşte-te şi acceptă cât de minunat este. Fă mişcare şi hrăneşte-l cu hrană proaspătă. Nu face o obsesie din asta."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod