Condrea

Martora accidentului lui Dan Condrea: „De la primele audieri, nu m-a mai căutat nimeni“

Gabriela Pelin, martora accidentului lui Dan Condrea, a declarat, miercuri, că de la momentul tragediei nu a fost căutată de nimeni din familia bărbatului, iar de la prima sa audiere nu a mai fost contactată de Poliţie sau Parchet.

Martora accidentului lui Dan Condrea, Gabriela Pelin, a declarat pentru agenţia Mediafax că din seara accidentului şi până acum nu a fost contactată de rudele fostului patron Hexi Pharma. Aceasta a precizat că nici poliţia ori parchetul nu a mai căutat-o de la momentul primelor audieri.

Femeia a spus că la sediul Parchetului General, în aceeaşi zi în care a fost ea audiată, au fost chemaţi şi ceilalţi doi martori ai accidentului.

"La Parchet, când m-au audiat, m-au pus să scriu, să scriu exact ce s-a întâmplat, ce am văzut, pas cu pas.

Când am ajuns eu la parchet, biciclistul era acolo la audieri, poliţistul a venit după. În seara accidentului, biciclistul era pe margine drumului, era acolo când am oprit. El făcea semne să opresc", a spus Gabriela Pelin.

Martora declară că reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) i-au pus la dispoziţie înregistrările apelului la 112 abia luni dimineaţă, iniţial refuzând-o.

"Da, mi-au pus la dispoziţie, ieri dimineaţă, mi-au trimis CD-ul prin poştă.
Sunt patru foldere, 11 minute în total. Prima dată când am solicitat am fost refuzată, pe motiv că au dat înregistrarea la parchet. Duminică a fost accidentul, eu am cerut marţi. După o săptămână mi-a venit comunicare prin poştă că nu mi-o pot pune la dispoziţie, că este la parchet. Am făcut iar solicitare, după ce a apărut şi la televizor, acum mi-au dat-o"
, a mai spus Gabriela Pelin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod