Mai rău ca la închisoare: Cum trăia o familie de 7 persoane într-o cameră de 7 metri pătrați

Imaginea care îi place cel mai mult lui Yamamoto, pentru că exprimă perfect traiul lor în camera care i-a adăpostit pe toți vreme de 14 ani


Fotografiile pe care Masaki Yamamoto le-a făcut între anii 2014 și 2017 au fost incluse într-o carte pe care el a intitulat-o "Guts" și oferă o privire asupra vieții a 7 oameni înghesuiți în 7 metri pătrați.

Yamamoto a mărturisit pentru publicația franceză Slate că imaginea care îi reprezintă cel mai mult familia este cea în care doi dintre frații lui și tatăl său dorm pe jos unul lângă celălalt, în mijlocul micului univers în care domnește harababura.

"Când am fost scoși din fostul nostru apartament, când am fost nevoiți să trăim într-o mașină, când petreceam weekendurile cu părinții în timpul șederii în centrul de copii și în cei 18 ani petrecuți în acest apartament, așa trăiam. Simt că această imagine reprezintă originea fotografiei mele - am lăsat în urmă asta, dar mereu mă voi întoarce", a spus autorul imaginilor.

Din fericire, viața familiei s-a schimbat în bine anul trecut. După aproape o viață trăită în cea mai ieftină locuință la care aveau acces, mama lui Yamamoto a găsit un anunț de închiriere a unei case cu etaj și cu toaletă în stil vestic și pe care familia își permitea să o închirieze.

Când s-au mutat, primul lucru pe care l-a făcut mama tânărului a fost să tapeteze pereții băii cu fotografiile din perioada în care trăiau înghesuiți, ca să nu uite niciodată prin ce au trecut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod