Lovitura încasată de Samsung: Primul smartphone cu ecran flexibil, lansat de altă companie

FlexPai, primul telefon mobil cu ecran flexibil din lume, promite să revoluționeze modul în care folosim aceste dispozitive


Când este desfăcut, FlexPai suportă modul de ecran împărțit și multitasking, inclusiv aplicații de tip drag-and-drop, astfel că poți lucra pe el ca pe un computer, ajustându-și automat mărimea ecranului pentru urmărirea clipurilor sau pentru jocurile video. Când este pliat, FlexPai poate suporta ecrane separate pe care poți face operațiuni diferite. Interfața de pe primul și al doilea ecran poate interacționa între cele două diplay-uri sau poate fi folosită independent fără legătură între ecrane.

Utilizatorii primesc notificările pe curbura ecranului pliat, care poate fi folosită pentru managementul apelurilor, mesajelor și alte notificări care ar perturba activitatea de pe ecranul principal și de pe cel secundar.

Un alt avantaj important este că FlexPai se pliază în diverse unghiuri.

Aparatul stă bine și la capitolul rezistență, trecând peste 200.000 de teste, anunță producătorul.

Telefonul flexibil rulează un sistem de operare denumit Water, care se adaptează la diferite moduri de lucru pentru mai multe unghiuri de pliere și scenarii de utilizare, precum fotografiere, utilizare de birou, jocuri, imagini video și altele.

Camera foto are lentile telefoto de 20 de megapixeli, dar și lentile cu unghi larg de 16 megapixeli care pot fi folosite pentru imagini normale sau pentru selfie-uri, grație modului dual view camera.
Aparatul are senzor de amprentă ID, USB și card MicroSD.

Telefonul mobil cu ecran flexibil este disponibil pe site-ul companiei producătoare în versiuni cu 128 GB și 256 GB spațiu de stocare, la prețuri începând de la 1.375 de euro.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Noiembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod