soldaţi pisică

Lovitura de stat din Turcia: Poza unei pisici a devenit virală pe internet

Fotografia unei pisici care sfidează mitraliera unui poliţist în timp ce traversează un zid şi care se pregăteşte să urce pe arma omului legii, în timpul loviturii de stat eşuate din Turcia, a cucerit internetul. Oamenii au comentat în reţelele de socializare acest cadru hazliu şi foarte sugestiv.
Felina din imagine pare intrigată de mitraliera poliţistului, în noaptea loviturii de stat eşuate din Turcia, scrie site-ul rt.com, citat de Mediafax. Pisica pare să fie netulburată de tensiunile politice din Turcia. În timp ce oamenii se zbat pentru puterea politică, micile feline hălăduiesc sub cerul liber, pe acoperişurile fierbinţi din Turcia, notează sursa menţionată.

În instantaneul fotografului de la agenţia de presă Reuters, felina pare să vrea să păşească pe patul puştii unei mitraliere.
Felinele adulmecă şi privesc curioase armele turcilor.

Fotografia cu felina ce sfidează arma poliţistului a făcut înconjurul internetului, iar utilizatorii reţelelor de socializare au comentat intens această fotografie. "Oare pisicile sunt de partea armatei, pro lovitură de stat, sau pro-guvern?", a întrebat un internaut.

Jurnaliştii au apreciat că pisica ce şi-a vârât nasul în treburile oamenilor e, de fapt, imparţială, întrucât de pe acoperiş, unde stau sub lumina Lunii, felinele observă ambele părţi combatante, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod