Lady Gaga, la plajă în costum auriu, împreună cu iubitul

Lady Gaga şi iubitul său, promoterul Luc Carl, şi-au petrecut o scurtă vacanţă, luna trecută, pe insula Creta din Grecia.
Lady Gaga şi iubitul său, promoterul Luc Carl, şi-au petrecut o scurtă vacanţă, luna trecută, pe insula Creta din Grecia.

Potrivit dailymail.co.uk, cei doi şi-au jurat credinţă printr-o ceremonie secretă.

Au făcut schimb de declaraţii de dragoste scrise de mână, dar şi de inele.


 
"Au făcut schimb de inele în cadrul unei ceremonii spirituale, apoi şi-au petrecut seara într-un restaurant discret", a declarat o sursă pentru revista britanică Grazia.
 


Potrivit sursei, Gaga este hotărâtă să facă şi o nuntă adevărată, în stil italian, la care să participe prietenii şi familia. "Încă plănuiesc să se căsătorească, dar mai târziu, când Gaga va avea timp să planifice o nuntă în stil italian", a adăugat sursa.
 


Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, şi iubitul său, Carl, au fost fotografiaţi de paparazzi pe plaja hotelului de lux din Creta, unde au fost cazaţi. Cântăreaţa americană purta un costum de baie auriu, în stilul său caracteristic, şi părea ca nu-şi putea lua mâinile de pe Carl. 

 

În prezent, Gaga se află într-un turneu în Europa, dar lucrează şi la noul album. Şi în loc să fie epuizată de atâta muncă, vedeta a declarat că turneul o inspiră.



"Mi-am petrecut săptămâna trecută într-un studio de înregistrări din Norvegia. Oamenii mă întreabă de ce nu aştept să termin turneul şi apoi să lucrez la album. Dar le spun că nu-mi voi lăsa fanii să aştepte atât de mult.", a spus vedeta


 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria 22 pe 20 Mar 2012, 03:21
    una dintre cele mai creative cantarete

    super tare,marfa cool

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod