Lady Gaga cere scuze după moartea lui „Zombie Boy”, sursa ei de inspiraţie

Lady Gaga a cerut scuze pentru că s-a pripit și și-a exprimat regretul pentru moartea lui Zombie Boy


Managerul Karim Leduc a declarat că familia și apropiații lui Rick nu cred că acesta s-a sinucis: "Noi, familia și anturajul apropiat, avem sentimentul că sunt multe nepotriviri pentru ca moartea lui să fie tratată ca o sinucidere. Balconul de pe care a a căzut de la etajul trei era foarte periculos. Cu doar trei săptămâni în urmă am fost acolo și am fumat și eu o țigară.

Are o balustradă foarte mică, e un balcon pentru ieșire de urgență. Dacă s-a rezemat cu spatele de balustradă, a alunecat și a căzut."

Leduc a adăugat că Genest nu a lăsat niciun bilet de adio și nici nu a notat în jurnal vreo referință la sinucidere. În plus, în dimineața zilei în care a murit, Genest i-a trimis un mesaj frumos pe Facebook managerului său, căruia i-a scris că apreciază mult relația lor. "Nu era cineva care să se sinucidă; nu era cineva care să facă așa ceva pentru că îi păsa mult de ceilalți", a mai declarat managerul.

Zombie Boy a crescut în Montreal şi a început să se tatueze la vârsta de 19 ani, multe dintre tatuaje fiindu-i realizate de Frank Lewis.
În final, el a ajuns să aibă întreg corpul acoperit cu desene. Genest, care a trăit pentru o vreme din cerşetorie pentru a putea să îşi achite costul tatuajelor sale spectaculoase, a devenit cunoscut în universul modei şi al industriei de divertisment graţie unor colaborări cu Thierry Mugler şi Lady Gaga. Cântăreaţa l-a ales pentru distribuţia videoclipului ei ""Born This Way", din 2011.

Pe lângă colaborarea cu Lady Gaga şi Formichetti, Zombie Boy a fost model pentru marca Rocawear a lui Jay-Z şi a apărut în filmul "47 Ronin", al lui Keanu Reeves, iar sculptorul britanic Mac Quinn i-a dedicat o lucrare în 2011.

 
Foto: Hepta

6 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod