Kate Middleton este însărcinată!

Anunţul oficial a fost făcut astăzi, după ce Catherine, în vârstă de 30 de ani, a fost dusă la Spitalul King Edward din Londra. Aparent, ducesa de Cambridge acuza greţuri destul de puternice, urmând să rămână internată în unitatea spitalicească pentru câteva zile, informează CNN.

"Ducesa a fost internată în această după-amiază la spitalul King Edward VII, din centrul Londrei, din cauza hyperemesis gravidarum (greţuri, n.r.). Cum sarcina este la început, alteţa sa regală trebuie să rămână în spital mai multe zile şi va avea nevoie apoi de o perioadă de repaus", se precizează într-un comunicat emis de Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului William.

În urma unei vizite la Cambride, o britanică vizibil emoţionată, care îşi doreşte foarte mult ca prinţul William şi soţia lui Catherine să aibă un copil în viitorul apropiat, le-a oferit acestora o salopetă pentru bebeluşi.

Speculaţiile privind sarcina ducesei de Cambridge, titlul pe care l-a primit Catherine după ce s-a căsătorit cu prinţul William, circulă de mai multă vreme, notează agenţia Mediafax.


În septembrie, în timpul unei vizite în Singapore, în cadrul unui turneu organizat pentru a celebra jubileul de diamant al reginei Elizabeth a II-a, presa internaţională a relatat pe larg declaraţiile prinţului William, care şi-a exprimat dorinţa de a avea "doi copii" cu soţia sa, Catherine.

De asemenea, prinţul William al Marii Britanii a vorbit într-un interviu, acordat televiziunii americane ABC, în luna mai, despre dorinţa sa de a avea copii cu soţia sa, după cum scria la momentul respectiv presa internaţională.
Prinţul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles, a mărturisit atunci că el şi soţia sa vor să devină părinţi, fără a preciza însă un moment când ar dori să se întâmple acest lucru.

Pe de altă parte, tabloidul american Globe a scris, anul trecut, că ducesa Catherine ar fi suferit o pierdere de sarcină.

Potrivit unor surse citate de respectiv tabloid, prinţul William nu era alături de Catherine atunci când ea a pierdut sarcina.

Potrivit altor zvonuri apărute în luna mai, Camilla Parker-Bowles, soacra lui Catherine, le-ar fi spus unor prieteni apropiaţi că tânăra mireasă nu poate avea copii.

"Anumite complicaţii medicale din adolescenţa lui Kate reprezintă un veritabil avertisment în ceea ce priveşte posibilitatea ei de a avea copii", au declarat surse apropiate din anturajul Camillei Parker-Bowles.

Atât William, cât şi tatăl său, prinţul Charles, s-au născut la scurt timp după ce părinţii lor s-au căsătorit, iar actualul cuplu regal Kate-William se află de ceva vreme sub o presiune uriaşă exercitată de opinia publică, ce doreşte ca ei să aibă cât mai repede un moştenitor.

"Dacă ea (Kate, n.r.) nu va rămâne însărcinată în următoarele nouă luni, va sfida o tradiţie britanică veche de 200 de ani", a declarat Andrew Morton, un reputat biograf al familiei regale britanice.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a "reparat" blazonul monarhiei britanice, serios afectat după "anii negri" ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.

Ducele şi ducesa de Cambridge - titlurile oficiale ale celor doi tineri căsătoriţi - au reuşit să parcurgă un prim an de căsnicie "fără greşeală", după cum au afirmat în unanimitate experţii în istoria casei regale britanice, iar opinia publică britanică aşteaptă de ceva vreme cu înfrigurare naşterea unui moştenitor.

 

Foto: AFP / Mediafa / Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irinaianosi pe 4 Dec 2012, 13:14
    cadouri de sarbatori pentru el/ea

    parfumuri reduse pe parfumuri.ieftinedetot.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod