Incendiul din Colectiv - Mărturii din infern: "Toată lumea era disperată, ieşeau oameni arşi sau în stare de şoc"

Solidaritate: sute de persoane au venit să doneze sânge pentru răniţi


El a mai precizat că, în opinia sa, cele mai multe localuri, firme, restaurate sau teatre din România ori blocuri u instalaţie anti-incendiu.

"Câte blocuri din România au instalaţie anti-incendiu funcţională pe holuri? Şi cred că simţim cu toţii asta... Totul pare că merge la mica înţelegere... Asta e România noastră, însă nu despre asta vreau să vorbesc... Cum puteam muri cu toţii în Colectiv, la fel puteam muri şi acasă de la un simplu chibrit aprins aiurea...", se întreabă martorul.

"Vineri, decedaţii au murit pentru că au vrut să socializeze pe viu, fără facebook, fără skype şi alte reţele de interacţiune, Scriu toate astea pentru că anumite persoane jalnice consideră că persoanele care mergeau în Colectiv erau nişte boschetari care trăiau de pe o zi pe alta...

Nu oameni buni, nu este aşa... Nu mai puneţi etichete... Nu mai consideraţi voi că ştiţi totul... Nu vă mai lăudaţi că ştiti voi mai bine cât de satanişti şi boschetari sunt oamenii care ascultă concerte live... Este oribil să spui toate astea, mai ales după această tragedie... Vineri, în Colectiv o mică bucată de oameni a venit acolo ca să mai consume artă, Da, ăsta este adevăratul nivel al artei în România. E plin de artişti care cântă în toate halelele cu o singură uşă de acces, e plin de artişti refuzaţi de radio şi tv şi care se mai pot întreţine doar din concerte live, e plin de artiştii care la concert mai aprind şi 4 artificii, numai-numai de s-o mai îndrepta şi publicul spre actul artistic live, autentic.
Credeţi că muzicienii care chiar au ceva de arătat nu ar vrea să profeseze în teatre, sau în localuri amenajate cum trebuie? Credeţi că muzicienilor şi ascultătorilor lor le place să iasă la o bere numai în subsoluri şi în hale părăsite? Ăsta este nivelul concertelor live în România. Acesta este nivelul culturii ţării noastre. Sub pământ şi în ruine se desfăşoară actele artistice. Şi proşti suntem noi ăştia care încă mai vrem să consumăm aşa ceva şi nu ne mulţumim cu manele, fufe şi caterincă..."
, susţine Teodorescu.

Potrivit acestuia, majoritatea localurilor din România nu au instalaţie anti-incendiu pentru că lumea fumează şi fumul de ţigară declanşează instalaţia, iar patronii "fentează" controalele pentru că dacă îşi plătesc toate impozitele "abia ies pe zero"

"De ce au murit oamenii ăştia? De la un artificiu de tort....
Azi noapte unii şi-au pierdut viaţa, alţii pielea de pe faţă. Eu mi-am pierdut doar geaca. De ce? Pentru că sunt un om bun...? Pentru că sunt un om rău...? Dumnezeu să vă ţină tari pe voi toţi cei care aţi trecut sau încă treceţi prin tragedia asta! Condoleanţe familiilor celor decedaţi... Probabil că Dumnezeu ştie mai bine... "
, îşi încheie Alex Teodorescu mărturia de pe blog.

 

Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu1 pe 31 Oct 2015, 22:09
    cam ciudat 27 si 217

    cam ciudat 27 de morti in bucuresti, si imediat 217 pasageri din care 17 copii,daca observati peste tot cifrele 2,1 si 7,fffff ciudat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod