poliţişti

Gestul frumos al unor poliţişti: Au ajutat un tânăr sărac care făcea naveta pe jos noaptea

O patrulă de poliţie a oprit un tânăr suspect care mergea în toiul nopţii pe o şosea. Acesta le-a spus că face pe jos câte 5 ore spre serviciu şi înapoi spre casă.

Americanul Jordan Duncan are 18 ani şi obişnuia să parcurgă pe jos distanţa de acasă spre serviciu, unde lucra în ture de noapte, şi înapoi spre casă, pentru că nu-şi permitea să cheltuiască bani pe transport. Într-o noapte, se ducea spre casă când a văzut luminile girofarurilor unei maşini de poliţie care s-a apropiat din spatele lui. "Sper că n-am făcut ceva greşit", a spus tânărul.

Kirk Keffer, de la Departamentul de Poliţie din Benicia, a tras maşina lângă el. "Era întuneric, nu existau trotuare.

L-am întrebat unde se duce şi el mi-a spus că acasă", a povestit ofiţerul. Duncan i-a povestit că maşina lui s-a stricat şi nu avea de ales - trebuia să meargă câte 5 ore spre serviciu. "Trebuie să strâng bani puţin câte puţin", i-a mai spus Duncan poliţistului. Din salariu el îşi ajuta părinţii, plătea taxa la colegiu şi făcea mici economii pentru maşină, relatează InsideEdition.com. "E bine şi să mergi pe jos. Mai ascult muzică pe drum, trece timpul mai repede", i-a povestit el modest agentului.

Povestea lui Duncan i-a atras simpatia lui Keffer, care s-a decis să-l ajute.
"Oamenii văd naveta ca pe un motiv să nu muncească. Am vrut să fiu sigur că înţelege că munca din greu este răsplătită", a spus poliţistul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Besche pe 20 Mar 2017, 20:40
    .

    Pai daca si-a luat Passat ! Daca-si lua Toyota sau Honda,nu mai avea probleme ! Morala : Ia-ti Passat,ca face bine la sanatate !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod