Gest emoţionant: A îmbrăcat rochia de mireasă pentru a-i împlini ultima dorinţă bunicului

O tânără a îmbrăcat rochia de mireasă, deşi nu s-a căsătorit. A făcut-o pentru a-i împlini cea mai mare dorinţă bunicului ei, înainte ca acesta să moară.
Fu Xuewei, o tânără antreprenoare din metropola chineză Chengdu, a făcut o şedinţă foto de nuntă care a devenit virală. Povestea acestor imagini este emoţionantă şi a impresionat sute de mii de oameni din întreaga lume. Deşi nu a avut un mire lângă ea, Fu s-a bucurat de prezenţa unui bărbat de care este foarte legată şi pentru care a organizat această şedinţă foto impresionantă: bunicul ei, în vârstă de 87 de ani.

Deşi nu avea planuri de măritiş, Fu Xuewei s-a gândit să îmbrăce rochia de mireasă pentru a-i împlini visul bunicului ei.
Bătrânul s-a îmbolnăvit grav în septembrie anul trecut, iar doctorii nu i-au mai dat mult de trăit.

De teamă că poate muri în orice moment, Fu Xuewei a decis să-i ofere şansa de a o vedea purtând rochia de mireasă înainte de a se despărţi. A plătit 475 de dolari pentru o şedinţă foto profesională, a făcut toate aranjamentele necesare, dar şi-a ţinut planul secret; i-a spus că îl duce la spital pentru un control obişnuit şi apoi vor face nişte poze, iar bătrânul a fost de acord, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Bored Panda.


Pentru Fu era important să se fotografieze cu bunicul său. Bătrânul a crescut-o de când avea 10 ani, după ce părinţii au divorţat, şi între ei s-a format o legătură foarte strânsă. Ea a avut apoi grijă de omul care a iubit-o atât de mult. În semn de gratitudine, tânăra şi-a făcut şi un tatuaj cu chipul lui. "Mi-am tatuat în ianuarie portretul bunicului pe mână, fiindcă vreau ca viitorii mei prieteni şi copiii mei să ştie cum arăta", a spus tânăra.

Şedinţa foto pe care Fu a făcut-o cu şi pentru bunicul ei a provocat numeroase reacţii pe reţelele de socializare, mii de oameni felicitând-o pentru gestul său.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod