Fiicele lui Cotabiţă: Nu s-a pus niciun moment problema deconectării de la aparate

Fetele artistului afirmă, într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, că starea tatălui lor este bună şi că nu s-a pus în niciun moment problema ca acesta să fie deconectat de la aparate pentru că nu este cazul.

"Având în vedere ştirile fără verificări şi fără cercetare prealabilă care au apărut, vă informăm că nu s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că nu este cazul. Este ilegal în România să deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este în continuare bună. Suntem alături de el permanent, atât noi, cât şi echipa Spitalului Floreasca. Rugăm insistent presa ca pe viitor, dacă nu pot respecta dorinţa de discreţie exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de material, să verifice informaţiile medicale cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca", se arată în mesajul postat pe Facebook de Aela Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă, pot să vă spun că este îngrijit de cei mai buni medici şi de cele mai bune asistenteNicolae Bănicoiu, ministrul Sănătăţii
Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.
Cotabiţă era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde este internat în continuare.

Investigaţiile complexe indicau, în 11 mai, drept cea mai probabilă cauză a stopului cardio-respirator suferit de Cotabiţă o tulburare severă de ritm cardiac, produsă în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod