Fiica lui Robin Williams, mesaj pentru tatăl său: "Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc mereu în sus"

Zelda Rae Williams, fiica mijlocie a actorului Robin Williams, care a murit luni la 63 de ani, aparent în urma unei sinucideri, a postat pe Twitter un mesaj-tribut emoţionant pentru tatăl său, căruia îi dedică un citat din cunoscuta nuvelă "Micul Prinţ".

"Tu - doar tu vei avea stelele într-un fel în care nimeni nu le va avea... În una dintre stele voi trăi eu. În una dintre ele voi râde. Şi astfel va fi ca şi cum toate stelele ar râde, când te vei uita noaptea la cer... Tu - doar tu - vei avea stele care pot să râdă" este mesajul pe care fiica mijlocie a lui Robin Williams l-a publicat pe Twitter, adăugând la sfârşit: "Te iubesc. Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc în sus. Z", este mesajul postat de Zelda.

Citatul provine din cunoscuta carte "Micul Prinţ" a lui Antoine de Saint-Exupery - o nuvelă franceză scrisă imediat după începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

Pentru Saint-Exupery aceasta a fost o perioadă întunecată, pentru că el însuşi ducea o luptă cu probleme de sănătate şi cu depresia în nişte circumstanţe personale tumultuoase, scrie cotidianul independent The Independent, citat de agenția Mediafax.

În această perioadă a creat personajul Micului Prinţ, care a căzut pe Pământ dintr-un asteroid de dimensiunea unei case. Povestea este una despre singurătate, dar şi despre prietenie, despre pierderi şi dragoste. Este de fapt povestea unui "străin" care încearcă din răsputeri să desluşească înţelesul lumii din jurul său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod