fenomen paranormal pasari

Fenomen paranormal la comemorarea victimelor atacului din Orlando: Ceva uluitor a apărut pe cer!

Un fenomen paranormal s-a petrecut în timp ce erau rostite numele celor 49 de victime ale atacului terorist din Orlando.
Luni a avut loc o comemorare a celor 49 de persoane care au fost ucise în atacul terorist din clubul Pulse, din Orlando, Florida. O fotografă a surprins atunci ceva neaşteptat. Iniţial, nici ea nu şi-a dat seama ce anume a pozat: un cârd de păsări tocmai apăruse pe cer tocmai când erau rostite numele celor 49 de victime. Femeia a pozat păsările, apoi, intrigată, le-a numărat, şi a avut un şoc când a realizat câte erau: 49 de păsări, tot atâtea câţi oameni au murit în atacul terorist!

"Le-am arătat atunci poza tuturor şi au început toţi să le numere.
Toţi am fost uimiţi"
, a povestit femeia citată de CNN. Ea a mai spus că între momentele în care erau rostite numele victimelor se lăsa o linişte apăsătoare. La un moment dat, asemenea multora dintre cei prezenţi, ea a observat păsările. "Am avut un sentiment de linişte când le-am văzut", a spus femeia.

Un purtător de cuvânt al Dr. Phillips Performing Arts Center, locul în care s-a ţinut slujba de pomenire, a declarat că păsările nu au fost eliberate în cadrul ceremoniei.
Potrivit CNN, o altă slujbă a avut loc la distanţă de aproximativ 80 de kilometri, în Lakeland, Florida, iar acolo au fost într-adevăr eliberate 49 de porumbei. Însă în fotografie apar nişte păsări negre, aşadar nu se ştie de unde au apărut acestea.

Fotografa, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a spus că e mai bine ca oamenii să se gândească la victimele tragediei. "Nu contează cine a făcut poza, important e ce reprezintă ea. Fie ca toţi cei care s-au dus să-şi găsească liniştea şi pacea", a spus ea.

Femeia a postat imaginea pe Facebook, iar aceasta a fost distribuită rapid, devenind virală.
"Erau 49 de păsări, prieteni. Cei căzuţi au fost cu noi", a scris ea.

Câţiva dintre cei care au comentat pe pagina sa de Facebook au scris că au văzut şi ei fenomenul inexplicabil. "Am observat şi eu aceste păsări şi i-am zis nepotului meu să se uite şi el", a menţionat cineva. "Toţi suntem îngeri, dar cu o aripă. Putem zbura doar dacă o primim şi pe cealaltă", a scris o altă persoană.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod