Femeie înjunghiată mortal în magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu!

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, e în stare de şoc după crima comisă joi dimineaţă în magazinul său de pe Calea Victoriei din Capitală.

Proprietara unui magazin de lux de pe calea Victoriei, Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a suferit un şoc puternic joi dimineaţă. Ea a fost anunţată că o vânzătoare din magazinul ei a fost ucisă. Autorul crimei este fostul iubit al femeii înjunghiate, care se pare că avea grave probleme psihice.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în jurul orei 9.30 a fost primit un apel la numărul de urgenţă 112, o persoană anunţând că a fost înjunghiată o femeie, într-un magazin de pe Calea Victoriei.

Victima, în vârstă de aproximativ 30 de ani, avea mai multe plăgi înjunghiate în zonele toracică şi abdominală, un echipaj SMURD încercând să o resusciteze. Femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, finndu-i declarat decesul, relatează Mediafax.

Potrivit ziarului Libertatea, victima este Loredana Ivan, în vârstă de 38 de ani şi avea un copil de şapte ani cu un alt bărbat, dintr-o relaţie anterioară.

Surse din rândul poliţiştilor au declarat pentru Mediafax că în magazin se mai afla o vânzătoare, care în momentul în care colega ei a fost atacată s-a ascuns în camera de depozitare.
Potrivit acestora, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD.

Poliţiştii care făceau cercetarea la faţa locului, l-au surprins pe bărbat şi au pornit în fugă după el. L-au prins în câteva minute, acesta fiind luat de poliţiştii de la Sectorul 1 şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Alina Petre este devastată în urma tragediei care s-a produs în magazinul său. "Sunt șocată. Era terorizată, amenințată de un fost iubit.

Autoritățile nu au luat nicio măsură. Trebuie să se întâmple o nenorocire... Există zeci de plângeri, mesaje de amenințare cu moartea. Există buton de panică, dar nu a mai apucat, săraca, să îl apese. Arma crimei nu a fost găsită în magazin", a spus proprietara magazinului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod