Expertiza tehnică: Accidentul lui Condrea nu a fost cauzat de probleme tehnice

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat din expertiza tehnică realizată în cazul accidentului lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, reiese că problemele de direcţie şi de frână au fost ulterioare impactului.
"Au fost depuse două rapoarte, raportul de expertiză tehnică şi raportul de expertiză criminalistică. Cele două rapoarte ne dau concluzii relevante privind mecanismul producerii evenimentului rutier şi pe baza coroborării acestor concluzii cu alte probe care se află în cauză se va putea da o concluzie cu referire la circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier. Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcţie şi de frână au fost ulterioare impactului.
În câteva zile vom avea soluţia emisă de procuror, poate la începutul săptămânii următoare"
, a declarat Augustin Lazăr la sediul CSM, citat de Mediafax.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a decedat la data de 22 mai, în urma unui accident rutier care a avut loc pe drumul ce leagă localitatea Buftea de Corbeanca.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod