Tată şi fiu

Emoţionant. Un tată și-a făcut un tatuaj asemănător cu cicatricea fiului său după operaţie

Gestul unui tată de a-şi face un tatuaj care să semene cu cicatricea fiului său bolnav de cancer a impresionat o lume întreagă.
Gabriel Marshall, un băieţel în vârstă de 8 ani din Statele Unite ale Americii, a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer la creier în martie 2015. Micuţul a fost suferit o operaţie dificilă, în urma căreia a rămas cu o cicatrice pe partea dreapta a capului.

Tatăl acestuia, Josh Marshall, a declarat pentru ABC News, că Gabriel era foarte conştient de ceea ce i s-a întâmplat şi că se simţea ca un monstru după operaţie.

Pentru a-i reda încrederea în sine, Josh a decis să îşi tatueze pe cap un desen care imita la perfecţie cicatricea pe care fiul său a dobândit-o în urma operaţiei.
Astfel, cei doi au devenit extrem de asemănători, iar cel mic se lăuda tuturor că el şi tatăl său sunt ca gemenii.

Pe lângă faptul că gestul lui Josh i-a redat încrederea celui mic în el, acesta a impresionat întreaga lume şi a fost votat ca fiind cel mai bun tată în urma unei competiţii la care au participat 55 de taţi care s-au ras în cap pentru a-şi încuraja copiii bolnavi de cancer.

Poza cu cei doi este de o sensibilitate aparte şi a primit cele mai multe voturi, câştigând astfel locul întâi.

Josh a spus că nu se aştepta ca poza să aibă un aşa mare impact şi a considerat competiţia a fi una prietenească între taţi de copii bolnavi de cancer şi a altor oameni ai căror apropiaţi s-au confruntat cu aceeaşi problemă.


În prezent, Gabriel se simte bine, şi chiar dacă o parte mică din tumoră nu a putut fi îndepărtată, aceasta nu creşte. O dată la trei luni el merge la un control de rutină pentru a i se monitoriza evoluţia.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dan pe 2 Iul 2016, 18:19
    Deviat mintal...

    ... ca orice cocalar smintit !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod