Emoţionant: Tatuaje care amintesc de sarcinile pierdute

Tot mai multe femei îşi fac tatuaje care le evocă sarcinile pierdute. Ele spun că astfel simt că au alături toată viaţa copiii nenăscuţi.
Pentru Joan Bremer a fost o mare uşurare când şi-a făcut tatuajul. Femeia în vârstă de 31 de ani, din California, a pierdut o sarcină după şapte săptămâni. Ea a mărturisit pentru Today că a dorit să-şi facă un tatuaj care să-i amintească de copilul ei şi simte că astfel a deschis o legătură puternică cu acesta.

"Să pierzi un copil, chiar şi în prima fază a sarcinii, este foarte dificil. Îmi era teribil de greu să vorbesc despre asta. Ştiu că există o anumită reţinere în a vorbi despre sarcinile pierdute, dar nu mi-e ruşine să povestesc prin ce am trecut eu.
Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am vrut să-mi fac tatuajul - cred că m-a vindecat şi m-a ajutat să pot vorbi despre asta"
, a mărturisit Joan.

Tatuajul ei constă dintr-o linie care sugerează silueta unei femei şi care uneşte două inimi. Femeia a postat o fotografie pe reţeaua Imgur, iar poza a devenit virală pe internet, scrie Daily Mail.

Joan Bremer spune că deşi sunt multe cazuri de sarcini pierdute, lumea nu vorbeşte despre acest subiect, iar ea speră că acest lucru se poate schimba, pentru că un astfel de tatuaj poate vindeca durerea şi poate deschide sufletul unei femei care a trecut prin această traumă.

Femeia din California nu este singura care a folosit acest mod de a-şi alina mâhnirea după pierderea unei sarcini.
Tot mai multe femei îşi fac astfel de tatuaje care le amintesc de copilaţii nenăscuţi, scrie ziarul britanic, care a publicat mai multe astel de desene. Unele preferă să îşi tatueze îngeraşi sau tălpile unui bebeluş, altele optează pentru un mesaj puternic. "Îţi port inimioara cu mine, niciodată nu îmi lipseşte", este un mesaj tatuat de o femeie. "Dumnezeu te ţine în braţele lui, eu te ţin în inima mea", şi-a scris pe corp o altă femeie care a pierdut o sarcină.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod