Electrolux lanseaza combinele CustomFlex™, prevazute cu unul dintre cele mai flexibile sisteme de depozitare de pe piata

Avand la baza aproape 100 de ani experienta in dezvoltarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari profesionisti din Europa, Electrolux aduce excelenta in bucatariile consumatorilor prin adaptarea gamelor profesionale pentru uz casnic. Un astfel de exemplu este gama de combine frigorifice CustomFlex™, recent lansata la nivel global, care duce versatilitatea din bucatarie la un nou nivel.

„Combinele Electrolux CustomFlex™ ofera utilizatorilor posibilitatea de a personaliza  complet stocarea, cu ajutorul unor rafturi inovatoare”, declara Carmen Georgescu, Director de Marketing si Comunicare Electrolux Romania. „Cercetarile noastre au aratat ca printre cele mai mari probleme cu care se confrunta consumatorii se numara lipsa de flexibilitate in ceea ce priveste depozitarea alimentelor.  CustomFlex™ permite utilizatorilor sa modifice si sa personalizeze organizarea usii combinei ori de cate ori doresc, in functie de nevoi.”

Tehnologia TwinTech® – Savoarea si fragezimea alimentelor, pastrate in proportie de peste 99%


Metoda de depozitare a ingredientelor joaca un rol vital in mentinerea prospetimii lor, iar temperatura si umiditatea sunt printre cei mai importanti factori care influenteaza calitatea stocarii.

Intr-o saptamana, fructele si legumele isi pot pierde chiar si 10%–15% din cantitatea de apa, daca sunt depozitate in combine frigorifice clasice, care utileaza aer rece si uscat, circulat intre frigider si congelator.



Pentru a preveni deshidratarea alimentelor, combinele Electrolux sunt prevazute cu tehnologia TwinTech®. Aceasta consta in doua sisteme de racire independente, unul dedicat frigiderului si celalalt congelatorului. Cu ajutorul ei, aerul uscat din congelator nu mai patrunde in frigider, asigurandu-se astfel umiditatea necesara conservarii gustului, texturii si nutrientilor si evitand deshidratarea prematura a alimentelor.

In ambele compartimente ale combinei va fi mentinuta umiditatea optima, iar alimentele vor fi pastrate in cele mai bune conditii. Testele au demonstrat, de exemplu, ca fructe precum capsunile isi pastreaza pana la 92% din greutate dupa 10 zile de depozitare cu ajutorul sistemului TwinTech®.

Functii inteligente pentru pastrarea prospetimii


Sistemul MultiFlow asigura doua sisteme separate de circulare a aerului, care sunt folosite pentru stabilizarea temperaturii si a umiditatii, in timp ce tehnologia FreeStore asigura uniformitatea debitului de aer rece in toata cavitatea frigiderului.
Datorita acestei caracteristici, vei avea libertate completa de asezare a alimentelor la oricare nivel al frigiderului, deoarece temperatura va ramane constanta.

Combinele CustomFlex™ sunt prevazute cu 6 compartimente diferite de stocare, cu 2 cleme de fixare a obiectelor mici, precum sunt pungile de pastrare a alimentelor, si sistem de montaj usor pentru rafturi, pe sine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod