Durere. Sfârşitul nedrept al Alexandrei Matache, fata micuţă cu inimă mare

Alexis avea doar 26 de ani. S-a stins din viaţă duminică seară, după ce a ajuns la spital având doar un plămân şi un rinichi funcţionali, dar a luptat până în ultima clipă.

"Iubea viaţa şi oamenii. Cel mai bun şi iubitor copilaş din lume. Fetiţa noastră veselă şi plină de viaţă. Suntem goi şi pustiiţi" - sunt cuvintele sfâşietoare cu care Cristina Matache, mama Alexandrei, îşi plânge durerea pe Facebook.

Fata ei a murit duminică seară, în urma rănilor grave provocate de incendiul din clubul Colectiv.

Alexandra lucra în Mojo, un club din Centrul Vechi, şi venise vineri seară în Colectiv, ca să se relaxeze cu prietenii, scrie Evenimentul zilei.

Una dintre prietenele sale de pe Facebook a dezvăluit însă că Alexis, cum îi spuneau cei apropiaţi, lucra în Clubul Colectiv. "Scriu aici pentru că nu mai pot, nu mai pot să îmi mai revin... Îmi vine să urlu a neputinţă. S-a stins micuţa Alex. Toţi ne-am rugat pentu ea, am sperat, am sperat foarte mult să se facă bine. Pentru cei care nu ştiu, Alexis Matache lucra în clubul ăla nenorocit. Era la muncă. Un corp atât de mic, de 40 de kg, strivit, ars... nu a putut lupta.
Părinţii şi bunicul sunt distruşi, noi toţi suntem îndureraţi şi revoltaţi. De ce?!?! Câţi trebuie să mai moară, câţi trebuie să se mai chinuie, câţi părinţi şi fraţi să mai sufere?!?? Nu simt regret, simt doar revoltă"
, a scris Larissa Mezinu pe pagină sa de Facebook.

Când a fost scoasă din clădirea cuprinsă de flăcări şi fum, Alexandra încă trăia. Ea a ajuns la spital cu un plămân şi un rinichi funcţionali. A luptat pentru viaţa sa cu tot trupul ei mic, cu toată inima ei mare şi cu medicii de la la Bagdasar-Arseni care încercau tot posibilul ca să o ţină pe lumea asta.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 3 Nov 2015, 13:32
    ERATA

    Doamne, emotionata sunt si cate greseli am facut, numai de EMOTIE, ca stiu LR ca pe , intrucat sunt...Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 1

    0
    0

  • Elena pe 3 Nov 2015, 13:28
    Sunt mama , care acum 11 luni, si- a ingropat fiul....

    ...A facut INFARCT instant, a solut, acasa la ei, intrin apartamen de lux, proaspat zugravit, ca-l daduse la vanzare. Avea 43 de ani, 2 facultati:: Medcina si Marketing, 2 copii superbi(Studenti) si o sotoe de top, judecator! A murit de SES....Mi -a omorat Guvernul cu Legile lor.... Era bisericoooooooooooooooooooos....o Baarbat de altruist, milos, generos, empatic, jovial...Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!va inteleg durerea suprema, Doamna Mama! Rezistaticum rezst eu ca sa apuc sa ma tot rog, sa tot fac impartite le din an si, mai ales, sa fac , asa cum am facut, Prastase peste Tarastase, ca sa mi-l duca Dumnezeu in RAIUL Sau! Offfffffffffffff!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod