După 40 de ani. Întâlnirea emoţionantă dintre o asistentă şi fetiţa pe care a îngrijit-o

Când era copil, Amanda Scarpinati a suferit mai multe arsuri grave. După mai mulţi ani de căutări, ea a reuşit să afle numele femeii care i-a alinat durerea.

38 de ani, mai exact, atât a durat până când Amanda şi-a regăsit îngerul păzitor. Şi slavă Domnului că acum există Facebook.

Femeia în vârstă de 38 de ani a purtat tot timpul cu ea fotografia alb-negru în care o fetiţă tristă era ţinută în braţe de o tânără. Amanda Scarpinati avea doar  trei luni atunci şi fusese operată după ce a suferit arsuri grave, iar femeia era o asistentă care o îngrijea ca şi cum ar fi fost fiica ei.

Imaginea, realizată de fotograful Carld Howard, a fost publicată în raportul anual din 1977 al Centrului Medical Albany, din Statele Unite, dar numele asistentei nu era menţionat.



Anii au trecut, iar Amanda, astăzi în vârstă de 38 de ani, a devenit manager de resurse umane în New York. Timp de 20 de ani, ea a tot încercat să afle cine era femeia care a suferit laolaltă cu ea şi a îngrijit-o cu atâta dragoste. În zadar; toate încercările ei n-au dat niciun rezultat. La începutul lunii septembrie, însă, ea a reuşit să afle răspunsul. Numele femeii este Susan Berger.

Scarpinatti a fost unul dintre primii pacienţi ai asistentei, care avea pe atunci 21 de ani şi tocmai terminase colegiul.
Astăzi, ea se apropie de pensionare şi lucrează la centrul medical al Colegiului Cazenovia, din regiunea New York’s Finger Lakes, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod