Drama unui artist: Un cântăreţ de operă s-a spânzurat din cauza datoriilor

Octavian Dumitru, în vârstă de 34 de ani, cântăreţ la Opera Naţională Română din Iaşi, a fost găsit spânzurat, duminică, în vila în care locuia, primele cercetări arătând că acesta ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme financiare.
Basul Octavian Dumitru a fost descoperit, în cursul dimineţii de duminică, spânzurat în casă, din primele cercetări făcute de către anchetatori reieşind că acesta ar fi avut probleme financiare.

"Am fost sesizaţi duminică, în jurul orei 12.30, că a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare în casa în care locuia. S-a deplasat la faţa locului o echipă de la Secţia 5 de Poliţie, s-a efectuat cercetarea locului faptei şi nu sunt suspiciuni, până în prezent, cu privire la comiterea vreunei infracţiuni", a declarat comisar Mădălina Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, bărbatul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unor probleme financiare.

Trupul cântăreţului de operă a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde se va face necropsia.

Bărbatul era originar din Galaţi şi lucra la Opera din Iaşi din anul 2004, ultima sa reprezentanţie fiind în "Bărbierul din Sevilla", unde a jucat rolul lui Barolo, care a avut loc joi, relatează agenţia citată.

Octavian Dumitru a fost, între anii 2002 şi 2004, membru al corului "Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat "Moldova” Iaşi.
În anul 1998, a absolvit Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin” din Galaţi, Sectia Pedagogică, în 2003 a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală, Secţia Canto, clasa Prof. Univ. Dr. Corneliu Solovăstru, iar în 2004 a absolvit Masteratul la Universitatea de Arte "George Enescu” din Iaşi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod