Drama unei actrițe: Selma Blair a ajuns în baston la 46 de ani

Actrița a dezvăluit într-un mesaj publicat pe Instagram teribila maladie de care suferă


Actrița americană a fost diagnosticată la data de 16 august de medicul neurolog Jason Berkley, fratele actriţei Elizabeth Berkley. "Ani în şir am avut simptome, însă nu le-am luat în serios până când am căzut în faţa lui în timp ce încercam să rezolv ceea ce credeam că era un nerv ciupit. Probabil că aveam această boală incurabilă de cel puţin 15 ani", a adăugat Blair.

Actriţa a publicat o imagine realizată după o probă a costumului purtat de personajul său, Harper Glass, o sarcină care, potrivit spuselor sale, a fost posibilă cu ajutorul designerului Allisa Swanson: "Ea îmi bagă cu grijă picioarele în pantaloni, îmi trage bluza pe cap, îmi încheie nasturii şi-mi oferă umărul ca să mă echilibrez."

"Sper să le dau speranţă altora", a adăugat actriţa, care a povestit că simte o mare oboseală fizică.

"Vreau să mă joc cu fiul meu din nou. Vreau să merg pe stradă şi să urc pe cal. Am o scleroză în plăci şi asta e viaţa. Dar dacă mă vedeţi că trântesc chestii pe stradă, nu ezitaţi să mă ajutaţi să le adun", scrie ea.

Scleroza în plăci, maladie care afectează peste două milioane de persoane în toată lumea, îndeosebi femei, provoacă o degenerare a sistemului imunitar care atacă mielina, membrana ce protejează fibrele nervoase, generând simptome precum slăbirea musculară, tulburări de echilibru, de vedere, de vorbire, paralizii.
Pe termen mai scurt sau mai lung, se poate instala un handicap ireversibil.

În ciuda numeroaselor cercetări din ultimii 10-15 ani, cauza apariției acestei maladii nu a fost identificată și încă nu există un tratament adecvat pentru vindecare.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod