Drama sopranei care a încercat să se sinucidă în Franţa: "De ani mulţi îndur bătăi!"

Sătulă să mai îndure chinul prin care trecea, Diana a decis să-și pună capăt zilelor. Din fericire, ea a fost salvată


Soprana susţine că a cerut ajutorul autorităţilor franceze de multe ori, dar fără rezultat. A fost sfătuită să locuiască în centre pentru femei abuzate, însă fără fiul ei. "Când mă revedeam cu Gabriel, plângeam mereu. El mi-a zis că ar vrea să se facă doctor ca să-mi repare inima, să nu mai plâng. Tot ce îmi doresc e să mă ajute cineva să revin în România, pentru totdeauna, cu copilul meu.

Nimic altceva", a mărturisit ea plângând.

Singurul sprijin moral al Dianei sunt rudele, sora ei de la Iaşi şi mama ei, Niculina, care e grav bolnavă. Diana susţine că apropiaţii au făcut demersuri şi pe lângă autorităţile din România, dar au fost ignoraţi.

Anca, sora Dianei Croitoriu, a povestit pentru Libertatea că Diana se schimbase de când a devenit iubita francezului. "Înainte era un om vesel, care muncea să ajungă cineva. A terminat Conservatorul din Paris, şefă de promoţie, putea să fie un nume mare".
Fiind soţie de preot, Anca a făcut apel la autorităţi să o ajute pe sora ei: "Vreau să o văd acasă. Vreau să locuiască la mine, să se facă bine, să nu se mai gândească la moarte".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghimpu pe 26 Sep 2014, 07:10
    caracterizarea francezilor

    Se cred culti,dar sunt niste ignoranti ,nu stiu nimic din istoria omenirii,cum indraznesc sa jigneasca un ROMAN.respectiv pe Diana,sefa de promotie,pe cand el este un nimeni .Diana este pui de DAC.pe care nu ia cucerit nimeni,si sunt baza civilizatiei europene {din secretele vaticanului}.In concluzie FRANTUZUL dianei este un PROST.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod