Drama Eugeniei Şerban: "Am decis că a venit acel moment, o să-mi extirp sânii"


În februarie, actriţa a vorbit pentru prima oară public despre situaţia dificilă în care se află. Ea spunea atunci că va trebui să se hotărască dacă apelează la mastectomie. "Decizia va trebui să o iau la un moment dat, încă nu m-am hotărât. Nu am rezerve în ceea ce priveşte medicii din România. Nu am mai avut confortul psihic să mai trec prin aşa ceva. Nu mi se dădea siguranţa că totul va ieşi bine", a spus Eugenia.

Medicul Kasem i-a oferit câteva sfaturi, în speranța că actriței îi va fi mai uşor să se decidă.

"Complicaţia trebuia tratată la momentul respectiv şi nu mai erau probleme. Acum nu mai e necroză, e un ţesut fibros. E un ţesut şi atât, nici normal, nici anormal. Acesta se poate transforma în orice.  Deocamdată este în afara oricărui pericol, dar nu ştim ce se poate întâmpla. Corpul ei a avut puterea să se vindece", a spus doctorul la Kanal D.

"Confortul psihic e foarte important. Orice pacient trebuie să fie decis, să treacă un anumit prag, să treacă peste teamă.
Trebuie să îl luăm de mână şi, fără grabă, să îl asigurăm că va fi bine. Asta nu e un lucru uşor"
, a precizat medicul.

 

Citeşte şi: Dosar Eva. Adevărul de sub rochia roșie: Povestea femeii care a învins cancerul la sân

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod