Drama Eugeniei Şerban: "Am decis că a venit acel moment, o să-mi extirp sânii"

După ce a renunţat la silicoane, actriţa a făcut două necroze care se pot transforma în cancer, aşa că singura soluţie este dubla mastectomie.

Cu lacrimi în ochi, copleşită de emoţii, Eugenia Şerban a povestit coşmarul prin care trece. Ea a spus că în acest moment singura soluţie pentru a elimina riscul apariţiei cancerului este extirparea sânilor. "Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt", a povestit actriţa în vârstă de 45 de ani la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

"Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon.

Sânul e mutilat şi pe interior şi pe exterior. Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia", a spus ea.

Eugenia Şerban a spus că a decis să facă această intervenţie în străinătate deoarece nu mai are încredere în sistemul medical românesc: "La un spital din România nu şi-au asumat răspunderea pentru operaţie, de aceea merg în Turcia. Nu am încredere în România, aştept cu mari emoţii opiniile medicilor de acolo."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod