Drama după Colectiv. Cabral nu şi-a putut salva prietenul. Alex Chelba a plecat!

Vedeta Acasă TV e puternic afectată de moartea talentatului fotograf. A făcut tot ce-a putut, dar medicii nu au reuşit să-l salveze. A rămas cu un aparat stricat!
Cabral nu a mai apucat să-i repare aparatul de fotografiat lui Alex Chelba. A stat lângă artistul fotograf în toată perioada cât a fost internat, a făcut o fundaţie, a strâns bani şi, apoi, l-a înmormântat. Alex Chelba avea 33 de ani şi era un mare pasionat de fotografie. Să caute imaginea perfectă era viaţa lui.
”Munceşte de rupe. Aleargă cu aparatul ăla al lui, cară multe kile de obiective, fuge dintr-un loc într-altul... ba fotografie, ba video. Nu ştie să zică nu. Cu toate că nu-i tace gura aia bogată...
nu ştie să refuze. Sare să ajute, să sprijine, să rezolve. E un băiat extraordinar. Şi plâng ca un idiot pentru că nu-mi aduc aminte să-i fi spus vreodată cât de mişto cred că este", l-a caracterizat starul TV pe prietenul său într-un text publicat pe blog în urmă cu o săptămână. Acel text a fost ca un fel de rugăciune prin care Cabral a încercat, cu disperare, să-l salveze. N-a reuşit. Câtă suferinţă!
Alex Chelba se impusese în ultimii ani ca fiind un artist fotograf al vedetelor de la noi.
S-a impus pe piaţă, urmărindu-şi pasiunea pentru muzică. A fotografiat aproape toate starurile internaţionale care au concertat la în ţară, de la Tom Jones până la Roger Waters. Prin calitatea imaginilor a atras atenţia şi vedetelor locale. Prieten bun cu Cabral şi cu soţia acestuia, Andreea Ibaka, Alex a fost remarcat şi a devenit un artist respectat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod