Drama din Colectiv. Ultimele imagini cu victimele înainte de incendiu

Tragedia din Colectiv a îndoliat întreaga ţară şi a provocat o reacţie de protest a opiniei publice la adresa clasei politice


De asemenea, în fotografii poate fi văzut, în stânga scenei, Vlad, un băieţel de 12 ani care a scapat nevătămat.

"Din păcate, pentru o vreme, vor fi singurele fotografii din acea seară, căci ceilalţi prieteni fotografi sunt răniţi sau au plecat dintre noi (...) Vreau să se vadă bucuria şi pasiunea din ochii tuturor oamenilor frumoşi de acolo, să se înţeleagă cât de mult contează pentru unii muzică, fotografia, pasiunile, prietenia, solidaritatea.

Sau cel puţin contau până în acea seară, pentru că nimic nu va mai fi la fel...", a scris Vlad Buşcă, pe contul său de Facebook.

Vlad Buşcă este reprezentant al Universal Music România, care a lansat albumul "Mantras of War" al formaţiei Goodbye to Gravity, ce era promovat prin intermediul concertului din clubul Colectiv din Bucureşti.

În urma incendiului care a avut loc în clubul Colectiv, pe 30 octombrie, au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană.

În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 57.
 
Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală, 30 de pacienţi fiind trasferaţi la spitale din străinătate.
 
Potrivit ultimului bilanţ comunicat de autorităţi, în spitalele din Bucureşti mai sunt internaţi 49 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, opt dintre ele în stare critică şi patru în stare gravă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod