Drama din Colectiv. Ultimele imagini cu victimele înainte de incendiu

57 de tineri au murit şi alţi 50 sunt încă în spital. Mulţi dintre ei pot fi văzuţi în fotografiile realizate înaintea dezastrului din seara de 30 octombrie.

O seară obişnuită, în care tinerii se adunaseră pentru a se distra la concertul celei mai bune trupe de metal rock din România s-a transformat într-un coşmar interminabil. Show-ul pregătit de băieţii de la Goodbye to Gravity s-a încheiat tragic după aprinderea unor artificii care au provocat un incendiu devastator.

La aproape trei săptămâni de la tragedia din Colectiv, tributul acestui eveniment şocant a ajuns la 56 de vieţi pierdute. 27 de tineri au murit în noaptea de 30 octombrie, iar alţi 30 ne-au părăsit după mai multe zile de chinuri.

Printre ei se numărau artişti, fotografi, arhitecţi, jurnalişti, olimpici, studenţi străni şi adolescenţi.

Mai multe fotografii care redau atmosfera din timpul concertului Goodbye to Gravity din clubul Colectiv, surprinse înainte de producerea tragediei din 30 octombrie, au fost publicate pe Facebook. În imagini apar şi câteva dintre persoanele care au murit în urma incendiului.

Imaginile au fost publicate pe contul de Facebook Arhiva Mea, unde se precizează că au fost realizate în noaptea incendiului care a dus la moartea a zeci de oameni, notează Mediafax.
 
Printre cei 57 de tineri care şi-au pierdut viaţa, şi care apar în imaginile publicate pe Facebook, sunt suprinşi fotografii Liviu Zaharescu şi Alexandru Chelba, bloggerul Claudiu Petre sau chitariştii formaţiei, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod