Drama din Colectiv. Oana, Gigi şi Ozana, mesaje anapoda despre o tragedie naţională

Cele trei vedete n-au reuşit să dea dovadă de compasiune şi au făcut declaraţii în care au vorbit despre pedeapsă şi pe mişcări satanice

Reacţia lor e interesantă pentru că spune ceva despre modul în care se raportează anumite persoane publice, de multe ori, considerate drept modele de urmat, la suferinţa comunităţii.

Fiecare dintre cele trei vedete vor să pară pline de compasiune, credincioase, generoase, dar o dau în bară glorios exact în momentul în care era nevoie să tacă. Incapacitatea de a empatiza e foarte răspândită în societatea românească şi are originea în educaţia primită în primii ani ai copilăriei.

Oana Zăvoranu: Cum îşi smulge fiecare părul din cap pentru Goodbye To Gravity  


Cioclii TV au ce mânca acum până la Revelion că e mană cerească ce e acumOana Zăvoranu
”Nu am răbdare să urmăresc circul penibil de ipocrit al unor vedetuţe care se înghesuie conform directivelor primite de sus, că aşa mai apar pe la TV şi ele, ca să smulgă o lacrimă cetăţeanului,cum îşi iau ele din timpul lor liber, că e liber mereu, oricum, ca să facă teledonuri peste teledonuri, şi care anunţă că din solidaritate pentru victime şi-au anulat concertele când, de fapt, nu şi-au anulat nimic, pur şi simplu concertele s-au anulat de la sine, cluburile fiind închise. Da! Deci mare solidaritate şi efort.
Totul este o manipulare, iar, aşa zişii jurnalişti, cât şi cioclii TV au ce mânca acum până la Revelion că e mană cerească ce e acum.
Se ştie că înmormântările, spitalele, morţii şi tragediile sunt raiul pe pământ după bătăi şi scandaluri că doar românii adoră orice în afară de fericire, viaţă, bucurie, veselie, spectacole frumoase, dragoste sau oameni realizaţi şi de succes.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 6 Nov 2015, 22:23
    Cat de trist!!

    Sunt atatia "satanisti" carora le zicem "domnul doctor" ...Atatia oameni care asculta muzica Rock si sunt oameni de admirat. Pacat ca am ajuns la un nivel atat de scazut al intelegerii si compasiunii. Eu sunt departe de tara de mai multi ani si plang la fiecare stire cu acesta tragedie, nici criminalii nu meritau asa moarte!!!! Incepand de la masacrul ce a fost si pana acum, avem ocazia sa vedem cine este cu adevarat erou si cui ii pasa mai de nimeni, poate doar de propria lor persoana. Sa nu fie nimeni in locul celora ce sufera in spitale si in locul famililor si a celora dragi lor... Doamne fi cu ei si cu tara mea si vindeca-i si ajuta-i asa cum sti Tu mai bine!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod