Drama din Colectiv. Inna, Smiley şi Tudor Chirilă, trei vedete care au fost la proteste

Şi-au folosit paginile de Facebook pentru a transmite mesaje de încurajare fanilor şi pentru a-i îndemna la solidaritate

Artişti celebri s-au implicat activ pentru a alina suferinţa celor afectaţi crunt de incendiul de săptămâna trecută, dar şi pentru a produce o schimbare în societatea românească.

Inna este o solistă care cântă muzică de club. Are succes mai mult afară decât în România datorită unor melodii extrem de antrenante şi bine promovate peste hotare. Are cea mai puternică pagină de Facebook, cu o comunitate de peste 12 milioane de fani. E o forţă. Nimeni nu se aştepta ca ea să se implice într-o astfel de mişcare de protest, dar tragedia din Colectiv a făcut-o să treacă la acţiune.
Şi-a schimbat statusul, folosind pătratul negru, de doliu, în memoria celor dispăruţi.

Mai mult de atât, Inna a ieşit în stradă şi s-a alăturat celor 30.000 de protestatari care au cerut demisia lui Victor Ponta, premier, Gabriel Oprea, vicepremier, şi Piedone, primarul sectorului 4. Demersul ei şi al celorlalţi manifestanţi a avut succes.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 5 Nov 2015, 19:38
    Colaborare

    Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maximum 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa groza.iuliamaria@yahoo.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod