Drama din Colectiv. Adrian Despot, rockerul care a cucerit sufletul naţiunii!

A supravieţuit incendiului, a salvat oameni şi s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu a scăpat de nevoia tinerei generaţii de a-şi găsi un lider
O vedetă rock ajunge simbol al protestelor din Piaţa Universităţii. Refuză printr-un mesaj emoţionant să participe la ”consultările de la Cotroceni”, iar, apoi, acceptă invitaţia după ce preşedintele Klaus Iohannis îl sună personal şi îl roagă să vină.
Faptul că a fost în club, a reuşit să supravieţuiască, a salvat oameni şi a păstrat tăcerea asupra acţiunilor sale eroice l-a transformat în ceea ce-şi doreşte o întreagă generaţie - normalitate şi generozitate. Iată ce impact a provocat Adrian Despot pe Facebook.
Ada Condeescu, actriţă: Ce bine că există Adrian Despot! Normalitate. Bun simţ. Mi-e dor de toate astea şi de încă altele.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 9 Nov 2015, 06:32
    Din pacate...

    ...un lider nu se alege dupa actele de bravura, dupa cate vieti a salvat, sau pe cati a ajutat. Asta poate in America Latina a lui Fidel Castro, Che Guevara, sau Hugo Chavez. Aici ne aflam in Balcani unde fac jocuri politice pentru interesul altora. Sa fie sanatos, Adrian Despot. Iar cei care il cer ca leader sunt cel putin niste naivi, disperati si neputinciosi care nu au nici o solutie. Si eu as fi facut la fel. Poate luam si o masina din zona, legam un furtun de la masina de pompieri de usa inchisa hrubei care a luat foc, si a smulgeam din balamale. Totodata daramam zidurile de BCA ce au fost zidite peste geamuri. Pacat ca doar cativa au aceasta initiativa de moment. Altii le place sa apara dupa evenimente, pe cand se impart meritele. In aceeasi mod s-a intamplat si '89, dar nu vreau sa compar cele doua evenimente care nu au absolut nimic in comun.

    0
    0

  • viorela pe 7 Nov 2015, 21:46
    Despot

    oameni buni treziti-va! In ce tara traim? Cine este acest satanistmacabru care cinta ce cinta si slaveste satanul??? Reprezinta esenta cui/a ce? Saracicu duhul mai sinteti daca aacest individ este esenta unei natiuni. Atunci cu siguranta va meritati soarta groaznica romanasi!!!

    0
    3

  • val pe 7 Nov 2015, 16:14
    inafara de faptul ca si-a facut datoria de om salvand semeni

    nu inteleg ce alte merite ...starneste!...pentru ca a canta o muzica desantata care atata simturile primare,inrudita cu genul care il adora pe diavol,nu cred ca este o bravura!

    2
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod