Dragostea nu moare! Povestea emoționantă a pensionarului care vine în fiecare zi pe plajă cu poza soției

de Daniel Dumitrescu, 6 Septembrie 2018

Giuseppe Giordano, cu mulți ani în urmă, pe vremea când era fericit cu soția și copiii săi


Giuseppe Giordano a întâlnit-o pe Ida când avea doar 15 ani, prin intermediul unui prieten comun. S-au îndrăgostit și au provocat un scandal în localitatea lor când primul lor copil, Mario, s-a născut în 1968, înainte ca ei să se căsătorească, relatează Daily Mail.

Nunta a avut loc un an mai târziu, iar ei au avut încă doi copii, în perioada în care locuiau la Milano, apoi la Roma, unde el a lucrat ca inginer radio.

Din nefericire, destinul i-a despărțit. În 2010, Ida a fost diagnosticată cu cancer și a murit după un an. Giordano merge în fiecare dimineață pe plajă, în locul în care ei veneau împreună când erau tineri. El aduce de fiecare dată poza Idei, înainte de a lua prânzul cu unul dintre fiii săi.

Giordano spune că acest ritual reprezintă un mod de a o ține pe soția lui în viața sa.

"Când l-am văzut, am fost sigur că are o poveste frumoasă de dragoste. Bărbați ca el nu mai există. I-am înțeles durerea și mi-a părut tare rău pentru el. Și eu mi-am pierdut doi frați mai mici și un fiu de cinci luni, așa că știu prin ce trece", a spus patronul restaurantului.

"Cred că orice om din lumea asta a pierdut, cândva, pe cineva special pentru el. Așa că fiecare dintre noi avem acestre momente de durere, dar Giuseppe are un mare curaj și demnitate să și-o arate"
, a mai spus Giorgio Moffa, cel care a făcut cunoscută povestea tristă a pensionarului care suferă după marea lui iubire.


Foto: Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod