Trump

Donald Trump este noul preşedinte al Statelor Unite

Republicanul Donald Trump este noul preşedinte al Statelor Unite, după ce a obţinut susţinerea a 10 electori în statul Wisconsin, anunţă Washington Post.

UPDATE 9.40: Republicanul Donald Trump este noul preşedinte al Statelor Unite, după ce a obţinut susţinerea a 10 electori în statul Wisconsin, anunţă Washington Post. Potrivit CNN, Hillary Clinton l-a sunat pe Donald Trump pentru a-l felicita.

UPDATE 8.40. Hillary Clinton, a câştigat scrutinul în statele Washington, Nevada şi Oregon, şi are 215 de voturi ale electorilor, în timp ce Donald Trump are 264 de voturi, după ce a câştigat statele Georgia, Utah şi Iowa, conform unor proiecţii anunţate de agenţia AP.

Alaska a fost ultimul stat care a votat în alegerile prezidenţiale, iar secţiile de vot s-au închis la 8.00, ora României.

Republicanul Donald Trump a câştigat şi în Pennsylvania, ceea ce i-a adus încă 20 de electori, potrivit unei estimări Associated Press citată de News.ro.

Pennsylvania se număra printre statele unde Hillary Clinton era obligată să câştige pentru a avea o şansă la Casa Albă. Totodată, Pennsylvania se număra printre statele unde Hillary Clinton era obligată să câştige pentru a avea o şansă la Casa Albă.

Paul Ryan, preşedintele Camerei Reprezentanţilor şi unul dintre cei mai influenţi lideri ai Partidului Republican, l-a sunat deja pe Donald Trump, candidatul formaţiunii în scrutinul prezidenţial, pentru a-l felicita, afirmă surse citate de Reuters, relatează Mediafax.

"Au avut conversaţii foarte bune.
Ryan l-a felicitat pe Trump"
, a declarat un membru al Partidului Republican.

Conform datelor existente la această oră, Donald Trump are şanse extrem de mari să devină preşedinte al Statelor Unite.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Noiembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 9 Nov 2016, 14:44
    haaaahahahah

    daca nu vrei sa vezi realitatea asta nu inseamna ca nu exista si realitatea zice k mai toate tarile s'au saturat de imigranti,MB a iesit desi lumea se prefacea ca nu vede,Trump a iesit,UE o sa se dezintegreze,pa pa cu fraza suprema a ipocriziei political correctnes,degeaba s'a incercat manipularea cu tembelizorul si elitele,la americani n'a mers ,lumea nu vrea globalizare,realitatea e alta decat toate ziarele mincinoase,ca si in romania cum se ascunde k defapt pensiile sunt mancate deja,si ca banii sunt prin tari exotice,romania n'o sa iasa din starea de prostie decat prin revolutie,da nu ca aiai di 89 ca aia n'a fost decat un teatru ieftin

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod