Dezvăluiri despre transferul lui Schumacher la spitalul din Lausanne: "A fost ca o operaţiune a serviciilor secrete"

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost conştient în timpul transferului de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, organizat în secret, şi a avut în majoritatea timpului ochii deschişi, a scris, miercuri, publicaţia Blick, citată de Mediafax.

Jurnaliştii cotidianului elveţian au descoperit societatea de ambulanţă care a efectuat transportul pacientului. Un responsabil al companiei din Viege (cantonul Valais), Mathias Volken, a confirmat că transportul a fost efectuat luni, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Transferul a fost organizat de familia lui Michael Schumacher ca o operaţiune a serviciilor secrete, a indicat publicaţia citată.

Compania a primit un contract pentru a transporta un bolnav de la Grenoble, fără să se ştie că este vorba de Michael Schumacher, ci de o persoană cu alt nume.

Personalul de pe ambulanţă a fost obligat să predea telefoanele mobile în momentul în care a văzut faţa lui Schumacher, care arăta foarte slăbit după cele 170 de zile de spitalizare la Grenoble, unde a fost internat în urma gravului accident suferit la schi, la 29 decembrie 2013, în staţiunea Meribel, a adăugat sursa citată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod