Devin Lima, solistul trupei LFO, a murit de cancer la 41 de ani

Cântărețul avea cancer în faza a patra, la un an după ce i-a fost extirpată o tumoare cât o minge de fotbal. El este al doilea membru al fostului trio care moare de cancer.

Devin Lima, solistul trupei americane de pop LFO, a murit, miercuri, la vârsta 41 de ani, după o lungă suferință, anunță site-ul american TMZ. El este al doilea membru al trupei care a murit de cancer - Rich Cronin a decedat în 2010, răpus de leucemie la numai 35 de ani.

În octombrie anul trecut, Lima a fost supus unei operații în urma căreia i-a fost extirpată o tumoare de mărima unei mingi de fotbal și care s-a dovedit a fi malignă. Artistul a urmat apoi mai multe ședințe de chimioterapie, dar tratamentul nu a funcționat.

Trupa LFO urma să înceapă un turneu la începutul acestui an, însă acesta a fost amânat și apoi anulat după depistarea tumorii lui Devin.



Cântăreţul a fost diagnosticat apoi cu cancer la glandele suprarenale, în stadiul patru. Brad Fischetti, colegul de trupă al lui Devin, a scris în octombrie 2017 că forma de cancer de care suferea acesta este foarte rară, cu o rată de un caz la un milion. Medicii i-au scos lui Devin rinichii afectați, dar cancerul a continuat să se extindă în corp. "Nimeni nu are un corp, o minte și un suflet mai puternice, iar dacă cineva poate să învingă asta, acela e Devin", a scris Fischetti atunci, numind vestea "devastatoare".

Trupa LFO, inițial Lyte Funky Ones, a trecut prin mai multe schimbări înainte de a cunoaște succesul în 1995.

După moartea lui Rich Cronin, în 2010, LFO a continuat în formula duo.

Cel mai mare succes al trupei a fost piesa "Summer Girls", care a ajuns pe locul trei în topul U.S. Billboard 100. În 2010, Billboard a desemnat acest hit a 16-lea cea mai de succes piesă muzicală de vară din toate timpurile.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod