Delia, atacată pentru că a cântat „The Day We Die“

Prezentă la concertul caritabil organizat pentru ajutorarea victimelor tragediei din Colectiv, vedeta a interpretat piesa trupei Goodbye to Gravity.
Delia Matache a participat miercuri noapte, la concertul caritabil organizat într-un club din Bucureşti. Artista a cântat piesa "The Day We Die", însă gestul ei nu a fost pe placul tuturor, scrie Libertatea. Mulți i-au apreciat gestul, dar au existat și protestatari care au acuzat-o că s-ar folosi de tragedia componenților trupei pentru a-și face reclamă.

Delia s-a supărat pentru că gestul ei a fost interpretat greşit și a ripostat. "Decid să îți răspund din furie.
O furie provenită din neinformarea oamenilor care aruncă cu pietre fără să știe. Eu, ființă lacomă și perfidă? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atât financiar, cât și moral prietenii și oamenii care au avut atâta nevoie, zilele astea, am donat și către fundații. Cunosc, am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la marș, probabil o să ies și azi"
, a spus cântăreaţa.

"Nu consider că am nevoue de metode alternative de promovare în momentul de față.
Am decis să fac asta în memoria sufletelor care nu mai sunt, a celor care se luptă acum pentru viață, a celor care suferă. E doar un omagiu adus celor întâmplate. Și am făcut asta în modul pe care-l stăpânesc cel mai bine"
, a mai spus Delia.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Antiprostime pe 6 Nov 2015, 08:23
    Indiferent

    Nu ma dau in vant dupa Delia, imi place c-a reusit ca si cantareata, probabil c-a vrut intr-adevar s-aduca un omagiu, trebuia inainte sa-si declare intentiile, sunt multi care asteapta la cotitura, parerea mea, o mica greseala de-a ei. Reactia ulterioara demonstreaza, totusi, gradul de inteligenta, parca-l vad pe Becali in fata, dezlantuit...

    0
    0

  • Elena pe 5 Nov 2015, 22:46
    Empatie

    "" Nu te ofusca ! Pizmasii sunt constructivi! Ei te ajuta sa te mentii si sa te mai si inalti! Iarta-i! Esti prima solista care a anuntat ca-si amana concertele! Sunt dezinformati la fel ca babele de la ! Tine minte, si asta: !" Fii binecuvantata! Cei decedati se roaga, si pentru tine!

    1
    0

  • veronel pe 5 Nov 2015, 14:43
    DELIA BRAVO

    DACA ASA A SIMTIT CA TREBUIE SA FACA.....ASA A FACUT! CELOR CARORA NU LE-A PLACUT LE SPUN DOAR ATAT: FACETI VOI CUM SIMTITI NUMAI FACETI CEVA IN AFARA SA CRITICATI,DOAR.

    5
    3

  • Mihaela pe 5 Nov 2015, 12:21
    Nu imi place!!

    Nu imi place deloc ce a facut cu melodia aia. Daca ii place sa dea share si atat. Nu va apucati fratilor de acum sa faceti cover-uri sau ce mai faceti voi parca sunteti manelisti...Canta-ti melodiile sau compune-ti altele dar nu mai interpreta melodiile baietilor. Melodiile alea, acum trebuie sa fie doar ascultate!

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod