De ce s-a sinucis femeia care a sărit de pe Intercontinental

Femeia în vârstă de 35 de ani a şocat întreaga ţară încă de la primele ore ale Zilei Îndrăgostiţilor. Ea s-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental din Capitală. Avea datorii, era divorţată, dar pe reţelele de socializare căuta o relaţie stabilă. Ea a mai încercat de două ori să-şi ia viaţa. A lăsat în urmă un bilet de adio şi o poveste impresionantă.

 

Femeia în vârstă de 35 de ani dispăruse de câteva zile de acasă. Rudele o căutau ca să o interneze din nou într-un spital de boli nervoase. După ce s-a despărţit de soţ, femeia stătea în acelaşi bloc cu sora ei, în sectorul 3 din Bucureşti. Potrivit ziarului Ring, victima era asistentă socială în sectorul 6, suferea de depresie şi a mai încercat să se sinucidă de două ori.

Pentru a fi sigură că va reuşi să-şi ia viaţa, bucureșteanca a închiriat, miercuri după-amiază, o cameră situată la etajul 17 al Hotelului Intercontinental.

A doua zi, dis de dimineață, ea a sărit în gol.

Anchetatorii au confirmat că este vorba despre o sinucidere, în condițiile în care femeia a lăsat un emoţionant bilet de adio, în care le spunea celor dragi - mamă, soră, alte rude, prieteni - să nu fie supăraţi din cauza gestului ei. Ea le-a scris apropiaţilor că-i pare rău că-i face să sufere şi că regretă că n-a făcut acest lucru mai de mult.

Surse din cadrul Poliţiei Capitalei, citate de Ring, au declarat că femeia se afla în proces de divorţ şi că s-ar fi certat cu soţul ei înainte de a se sinucide.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod